in

Tanja Savić o deci: Sklapam ruke i pokrivam vas svojim molitvama


Tanja Savić mesecima pati za sinovima, Đorđem i Maksimom, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

Iako je pevačica bila sprečena da ode preko okeana sa njima, ona se svakodnevno čuje putem video poziva.

Ona broji dane do njihovog povratka, a tugu i nedostatak koji oseća podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

“Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dete. Majka razume ono što dete nije izgovorilo. Kada ste bili bebe i na pedalj od mene, pokrivala sam vas ćebadima da vas ugreju u hladnim noćima. Sada kada ste daleko od mene, sklapam ruke i pokrivam vas svojim molitvama”, napisala je Tanja ispod fotografije.

View this post on Instagram

Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dete. Majka razume ono što dete nije izgovorilo. Kada ste bili bebe i na pedalj od mene, pokrivala sam vas ćebadima da vas ugreju u hladnim noćima. Sada kada ste daleko od mene, sklapam ruke i pokrivam vas svojim molitvama. 👩‍👦‍👦🙇‍♀️😪 #tanjasavic #ljubav #majka #sons #love

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Podsetimo, iako se u više navrata pisalo da je Dušan pevačici uzeo decu, on je to demantovao za australijski Daily Mail. Slično je rekla i Tanja.

“Ignorišem sve što se piše o mom braku. Više mi nije važno šta izlazi o meni. Bitno mi je samo da zagrlim svoju decu. To mi je jedino bitno. Dva meseca smo razdvojeni”, poručila je Tanja.

“Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Prestali su da me pitaju kad ću doći. Prvih mesec dana su me samo to pitali, a u jednom momentu je to prestalo,” rekla je ona.

“Ja im stalno govorim: ‘Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću’. Uvek sam želela da im stvorim dom, da im napravim kuću, da imamo lepu porodicu, ali jednostavno promenile su se okolnosti… I nekako…”, pokušala je da završi pevačica rečenicu, ali nije mogla od suza, te je samo dodala “Zdravo je plakati”.