in

Tanja Savić piše knjigu: Otkriva sve detalje privatnog života?

Tanja će na papir staviti sve detalje agonije

Pevačica Tanja Savić rešila je da napiše knjigu kako bi pomogla drugim ženama da na vreme prepoznaju manipulatore i ne vraćaju se lošem braku po svaku cenu.

Naime, Tanja će na papir staviti sve detalje agonije kroz koju je godinama prolazila pored Dušana.

„Biće prilike kada ću govoriti opširnije o tome. Za to će mi biti potrebna neka baš duga emisija, ali pošto nemam toliko strpljenja da govorim o tome, a pogotovo da se vraćam u prošlost, vrlo verovatno će nastati knjiga o tome šta sam sve proživela,“ rekla je Savić.

„Put nije bio nimalo lak, ali zasigurno mogu da kažem da me je to učinilo mnogo jačom osobom nego što sam ranije bila. To nikako ne bih uradila zarad reklame, već kako bih pomogla i drugima da otvore oči,“ rekla je pevačica za Svet.

Tanja Savić od aprila bez dece

Decu je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu, a poslednjih nedelja joj je zabranio kontakt sa njima.

“Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra”, rekla je Tanja za “Hello”.

Pevačica je istakla da njen suprug nije radio, već ga je ona izdržavala, a po odlasku za Australiju odneo joj je sav novac.

“U našoj kući sam samo ja radila, on dan radnog staža nema. Ja donesem pare a on kupuje sebi i djeci skupe poklone dok ja koristim telefon sa slomljenim ekranom. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvek mu je bilo važno da samo sebi ugodi”, kaže Tanja.

Foto: Instagram

Tanja je dodala i da nikako nisu mogli da se dogovore oko vaspitanja sinova.

“On im je davao da jedu gluposti i svaki put kad bih zvala da vidim šta rade, oni su igrali igrice. Najgore mi je što na moje oči postaju kao on. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu”, smatra ona.