Tanja Savić: Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama

Tanja Savić već mesecima vodi borbu za sinove, koje je njen suprug odveo u Australiju i sa kojima joj je ograničen kontakt.

Tanja se često ovim povodom oglašava na društvenim mrežama, gde ima veliku podršku.

Sada je na Instagramu podelila je jednu jaku poruku uz koju je istakla koliko je istrajna u svojoj nameri i šta joj daje snagu.

“Niko i ništa vam ne može zabraniti da se smejete. Život je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucaš, gubiš. Tako da sam mnogo toga naučila iz svega ovoga,” počela je ona.

Foto: Instagram

“Možda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zašto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne možemo da se izvučemo, ali nam za sve to, On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe,” nastavila je Tanja.

“A onda krenu da se dešavaju čudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je težak put, ne dozvolite da vas iko koči u svojoj sposobnosti da živite život, da radite ono što volite, da volite vaše bližnje. Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama i otrgnite se iz tog zla!”, poručila je Savić.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.