in

Tanja Savić rasprodala imovinu kako bi na sudu vratila decu

Ona je je mesecima neumorno pripremala dokumentaciju za ročište


Tanja Savić konačno je otputovala u Australiju gde bi uskoro trebalo da počne suđenje sa njenim zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem koji je pre 10 meseci, bez njenog znanja, odveo decu iz Srbije.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, ona je je mesecima neumorno pripremala dokumentaciju za ročište, ali i dokaze koji su potrebni da bi vratila decu sa kojima planira da živi u Srbiji.

„Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove.“ počinje izvor blizak pevačici za Kurir.

„Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji.“ nastavlja izvor.

Tanja i Dušan

„Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika,“ otkrio je neimenovani izvor za Kurir i dodao da je prvo ročište zakazano za 19. februar.

„Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke,“ rekla je Tanja svojevremeno.