in

Telo Šabana Šaulića dopremljeno u Srbiju


Telo pevača Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, večeras je dopremljeno u Srbiju avionom koji je obezbedila Vlada Republike Srbije.

Na aerodromu je bio političar Milorad Dodik, koji je do nedavno bio u porodičnom domu Šaulića, a po telo pokojnog pevača došle su i supruga Goca Šaulić, ćerka Ilda Šaulić, Šabanov zet Zoran Bata Mirković – suprug Sanele Šaulić, kao i verenica Šabanovog naslednika Mihajla.

Šabanova kćerka Sanela i sin Mihajlo preuzeli su očevo telo, dok su u porodičnoj kući ostale kćerka Ilda i supruga Goca. „One su na emotivnoj klackalici. Malo se primire i kako ko uđe u kuću, navru neka sećanja i emocije, ponovo suze… A onda se ponovo sastave. Velika je to tuga,“ kaže izvor blizak porodici.

Na aerodromu se nalaze dva pogrebna kombija, a očekuje se da pripadnici JKP Pogrebne usluge u svakom trenutku preuzmu kovčeg s telom pokojnog pevača.

Komemorativni skup povodom tragične smrti Šabana Šaulića biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati, saopšteno je danas.

loading...