Prati nas

Vesti

Telo Šabana Šaulića dopremljeno u Srbiju

Telo pevača Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, večeras je dopremljeno u Srbiju avionom koji je obezbedila Vlada Republike Srbije.

Na aerodromu je bio političar Milorad Dodik, koji je do nedavno bio u porodičnom domu Šaulića, a po telo pokojnog pevača došle su i supruga Goca Šaulić, ćerka Ilda Šaulić, Šabanov zet Zoran Bata Mirković – suprug Sanele Šaulić, kao i verenica Šabanovog naslednika Mihajla.

Šabanova kćerka Sanela i sin Mihajlo preuzeli su očevo telo, dok su u porodičnoj kući ostale kćerka Ilda i supruga Goca. “One su na emotivnoj klackalici. Malo se primire i kako ko uđe u kuću, navru neka sećanja i emocije, ponovo suze… A onda se ponovo sastave. Velika je to tuga,” kaže izvor blizak porodici.

Na aerodromu se nalaze dva pogrebna kombija, a očekuje se da pripadnici JKP Pogrebne usluge u svakom trenutku preuzmu kovčeg s telom pokojnog pevača.

Komemorativni skup povodom tragične smrti Šabana Šaulića biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati, saopšteno je danas.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top