Toples: Vanessa Paradis pokazala grudi!

(foto: Pacific Coast News)

Paparaci su jedva dočkali da uhvate ovaj kadar (foto: Pacific Coast News)Glumica Vanessa Paradis, trenutno uživa na odmoru u Grčkoj, pa vreme provodi svakodnevno na plaži. Vanessa je iskoristila priliku da se potpuno osveži, pa je u jednom momentu skinula svoj brushalter i ušla u vodu, a to naravno nije promaklo tamošnjim paparacima.

Bivša supruga Johnnya Deppa na plažu je došla u crnom bikiniju, pa je čak i zadivila prisutne vitkom linijom u petoj deceniji života. Paradisova nije mogla da podnese tropske vrućine, pa je završila u toplesu.

Paradisova pokazala i vitko telo (foto: Pacific Coast News)Paparaci su jedva dočekali da snime vrele kadrove, a glumica nije marila za njih, pa je nastavila da pliva i uživa. Naravno, fotke su preplavile svetske medije, pa sada svi imaju priliku da vide gole grudi bivše gospođe Depp.

(foto: Pacific Coast News)
(foto: Pacific Coast News)
Vanessa je na odmor povela i svog sina Jacka, kao i ćerku Lily-Rose, koja je uspešno zakoračila u svet mode, pa i oduševila javnost u najnovijoj kampanji modne kuće Chanel.

(foto: Pacific Coast News)
(foto: Pacific Coast News)

Povezane vesti

Back to Top