Bivše supruge i ćerka stale u odbranu Johnny Deppa

72nd Venice Film Festival - 'The Danish Girl' - Premiere Featuring: Johnny Depp, Amber Heard Where: Venice, Italy When: 05 Sep 2015 Credit: Dave Bedrosian/Future Image/WENN.com **Not available for publication in Germany, Poland, Russia, Hungary, Slovenia, Czech Republic, Serbia, Croatia, Slovakia**
(foto: WireImage)

Tema broj jedan u Holivudu sigurno je razvod slavnog glumca Johnnya Deppa i Amber Heard. Nedelju dana nakon što je podnela zahtev za razvod, glumica je optužila supruga za nanošenje telesnih povreda. Iako se glumac još uvek nije oglasio ovim povodom, njegove bivše supruge, Vanessa Paradis i Lori Anne Allison, imaju samo lepe reči za zvezdu.

„Johnny Depp je otac moje dvoje dece, on je osećajna osoba puna ljubavi. Za sve ove godine koliko poznajem Johnnya Deppa on nikada nije bio fizički nasilan prema meni i ova priča ne liči na čoveka sa kojim sam provela 14 divnih godina“, pisalo je u pismu koje je napisala Vanessa u petak. Sa ovom izjavom se složila i Lori, prva žena holivudskog zavodnika, tvrdeći da je Depp nesposoban da nekoga povredi, naročito ženu. Iako su u braku bili samo dve godine, Lori je istakla da on nikada nije ni povisio ton, a kamoli je udario.

Ove informacije su najviše povredile glumčevu decu, naročito njegovu ćerku Lily-Rose Depp. Naravno, i Lilly je stala na očevu stranu tako što je na Instagramu objvila fotografiju uz tekst: „Moj otac je najslađa i najdivnija osoba koju znam. Uvek je bio odličan otac mom malom bratu i meni, i znam da će svi koji ga znaju reći to isto“. Bez obzira na njihovu podršku, sud je odlučio da odobri zabranu prilaska koju je Amber zahtevala. Što znači da Johnny ne sme da joj priđe bliže od 100 metara, i da je glumica ta koja ima pravo da boravi u porodičnoj kući. Ona je u petak uočena kako izlazi iz suda sa vidljivom modricom ispod oka. Međutim, policija Los Anđelesa na licu mesta nije pronašla nijedan dokaz koji bi potvrdio priču mlade Amber.  

„21. maja, policija je reagovala na poziv u pomoć. Međutim, osoba koja je pozvala policiju, Amber, na kraju nije tražila da se izvrši izbeštaj. Nije bilo dokaza o bilo kakvom nasilnom ponašanju, pa su policajci otišli sa lica mesta“, piše u članku za People magazin koji je Lily sinoć podelila na svom Instagram nalogu.

Glumac se i dalje nije oglasio ovim povodom. Trenutno je zauzet dobrotvornom akcijom zbog koje nastupa sa bendom Hollywood Vampires širom Evrope. Poslednji put je uočen kako izlazi iz hotela u Frankfurtu.

Rock in Rio (Lisbon)

A photo posted by Dis⚡️Vicious (@disvicious1) on

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI