Search
Close this search box.

Tračara Beauty: Anticelulit tretman za savršenu guzu

I vi možete imati guzu kao J.Lo! Otkrijte i kako!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I vi možete imati guzu kao J.Lo! Otkrijte i kako!

 

Sunce je toliko jako zagrejalo da više nema načina da sakrijemo male nedostatke. Želite konačno zasijati na plažama i bez optrećenja ući u vruće pantalonice i mini suknjice, onda je vreme da isprobate i ovaj prepaparat. Redovnim tretiranjem, uz dosta upo**osti i nekoliko korisnih vežbica imaćete zategnutu guzu kao Jennifer Lopez i ostale zvezde sa zavidnm pozadinom.

Preparat za učvršćivanje tela je odlično anticelulitno pakovanje za koje su vam potrebni sledeći sastojci :

  • 20 višanja od kojih ste napravili kašu
  • Polovina avokada
  • Zobene pahuljice prema potrebi

 

Meso jednog avokada stavite u zdelu, izgnječite ga i dodajte kašu od višanja. Nakon ovoga dodajete postepeno zobene pahuljice, dok ne postignete priličnu gustinu kreme. Nanesite oblog na područja koje želite, zatim te krtične delove pokrijte s plastičnom folijom. Ostavite preparat da deluje dvadesetak minuta, nakon čega ga isperite toplom vodom. Dok čekate da se preparat sasuši uradite neki kućni posao sa mnogo kretanja, na primer usisavanje, da bi dodatno učvrstili kožu vašeg tela. Možete uraditi i par čučnjeva koji su nezaobilazni za savršeno oblikovanje guze.

Višnje se koriste zbog njihovih specifičnih svojstava za toniranje i masivne prisutnosti polifenola, dok avokado hrani vašu kožu, a zobene pahuljice daju ovom preparatu svojstva pilinga.

Svi domaći preparati su odlični jer neće nadražiti vašu kožu, samo ih trebate redovno koristiti i uvek proveriti njihovu svežinu. Nemojte ih praviti u velikim količinama jer neće moći dugo da traju. Dugotrajnim stajanjem njihovo dejtsvo neće više imati dobar efekat. Zabavite se eksperimentišući različitim sastojcima, ko zna možda pronađete talenat za koji niste ni znali da imate. Uživajte u miksanju i igranju sa mirisnim notama raznih ulja, lekovitih trava, voća i raznog bilja.

________________________________________________________

Autor: Ana Savić

 

Ana je blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne sajtove. Studira i živi u Beogradu, ima 22 godine. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Pored toga uvek teži da napreduje u oblasti jezika, učestvujući na različiztim kursevima i seminarima. Saradnik je na stranici Kako napraviti. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

POSLEDNJE VESTI