Search
Close this search box.

Tračara ludom žurkom proslavila rođendan!

Ana Stanić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tracara.com tim
Kao što smo juče i najavili, prvi srpski internet tabloid Tracara.com proslavio je svoj 4. rođendan velikom žurkom u klubu Krug!
Na našem rođendanu ugostili smo brojne poznate, kolege iz medija i medijskih agencija, predstavnike kompanija sa kojima sarađujemo i još mnoge drage ljude, koji su uživali u odličnoj atmosferi uz DJ Me-High_Low, dok je sam kraj partija obeležio je nastup benda Top Kruz Tom Gan, koji nas je sve naterao da đuskamo. Među prvima našoj zabavi se pridružila se pevačica Ana Stanić, koja zbog 13-mesečnog sina Vuka nije mogla dugo da ostane, ali nam je rekla da je uživala na zabavi.
Ana Stanić
Ono što je prisutne zvanice jako obradovalo i zabavilo tokom večeri je Twitwall, gde su se na hashtagu #tracara4 mogle pročitati brojne čestitke našem sajtu sa aktuelne društvene mreže Twitter. I folk diva Svetlana Ražantović našoj redakciji čestitala rođendan na ovaj način, jer je bila sprečena da sinoć prisustvuje zabavi. Jedna od najuspešnijih i najlepših srpskih manekenki Danijela Dimitrovska došla je na naš parti sa menadžerom Ninoslavom Prodanovićem odlično raspoložena.
Danijela Dimitrovska
Tamara Gerić, vlasnica Estar cosmetics stigla je na događaj sa svojim suprugom Andrijom Gerićem, našim proslavljenim odbojkašem.
Andrija Gerić sa suprugom Tamarom
Dolazak dve izuzetne lepotice, koje su došle u kratkom vremenskom razmaku učinio je da se sve kamere i fotoaparati naših kolega uključe i budu upereni samo u njih. Najslikanije devojke večeri definitivno su bile rijaliti zvezda Sara Vučelić Soraja i atraktivna manekenka Nevena Milićević. Obe su imale vrlo interesantne stajlinge, potpuno prilagođene uzavreloj parti atmosferi.
Soraja
Nevena Milićević sa urednicom Tracara.com
Pevač Bojan Bjelić uživao je u koktelima i odličnoj muzici sa svojim prijateljima.
Bojan Bjelić
Glumica aktuelne serije Budva na pjenu od mora Milena Marić je takođe bila naša gošća. Naše slavlje uveličali su i fotograf Miloš Nadaždin, Andrej Maričić koji je došao sa devojkom, Predrag Azdejković, Darija Stanojević, Boban Stojanović, voditelji Adrijana Čortan, Boban Spasojević, Ksenija Bujišić i mnogi mnogi drugi.
Milena Marić
Adrijana Čortan i Boban Spasojević
Andrej Maričić sa devojkom
Pogledajte još malo atmosfere sa našeg rođendana, a album SA SVIM FOTOGRAFIJMA sa našeg partija pogledajte na ovde! Jedno veliko hvala dugujemo i sponzorima koji su nam pomogli u realizaciji naše rođendanske zabave. To su EkupiEstar cosmetics, Krofna Bar,Socks from HeavenQuick ChokoAccessorizeStudio MioliftHerba SvetGoGoBook,Tašnarija i Rođendanske torte.

POSLEDNJE VESTI