Tragična smrt Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode- nove informacije…

Sigurna sam da ste već čuli vest o velikoj tragediji kada su pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima preminuli pevačica Ksenija Pajčin(33) i njen dečko Filip Kapisoda(23). Ono što je gotovo sigurno je da je u Ksenijinom stanu na Voždovcu došlo do ubistva, a zatim i samoubistva. Kako se spekuliše, Filip je prvo ubio Kseniju navodno zbog ljubomore, a zatim je i sebi oduzeo život.

Kako piše Press, svađa između Ksenije i Filipa počela je još u nedelju, nakon što je pevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom Ništa za sakriti.

“U toj emisiji poznata ličnost treba da provede izvesno vreme sa jednim obožavaocem. Posle snimanja emisije Filip je pobesneo od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a komšije su zvale policiju. Nakon što su policajci uspeli da ih razdvoje, njih dvoje su naglasili da nemaju šta oni da se mešaju i da će sve sami raspraviti” – navodi izvor blizak istrazi.

U nastavku teksta pogledajte neke snimke sa lica mesta i pročitajte i šta su neke od Ksenijinih kolega rekle o ovom tragičnom događaju.

Ceca: Život je bio pred njima

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović tragičnu vest o pogibiji Ksenije i Filipa primila je na Kipru, gde je trenutno na odmoru.

– U šoku sam i ne mogu da verujem šta se desilo. Čitavu deceniju sam poznavala Kseniju i bile smo jako dobre, a Filipa sam videla nekoliko puta i na mene je ostavio divan utisak. Bili su mladi, prelepi, život je tek bio pred njima… Užasna tragedija… Strašno je za njihove porodice koje su ih izgubile – navela je Ceca.

Indira Radić: Bile smo bliske

Pevačica Indira Radić, koja je sa Ksenijom postala bliska prijateljica posle snimanja duetske pesme „Hajde, sestro”, sa velikom tugom je primila vest o njenoj smrti.

– Ovo je velika tragedija! U šoku sam i ne znam šta bih vam u ovom trenutku rekla. Ne verujem da se ovo stvarno dešava. Ksenija i ja smo bile jako bliske, nevezano za našu poslovnu saradnju. Bila je osoba puna energije, života i uvek sa nekim novim pričama, idejama – rekla je Indira.

Seka Aleksić: Tuga je velika

Folk zvezda Svetlana Aleksić sa nevericom je primila vest o tragičnoj pogibiji svoje koleginice Ksenije i njenog dečka Filipa.

– Tuga je prevelika i strašno je što su svet napustile dve mlade osobe! U šoku sam i neverici posle vesti koju sam čula o njihovoj smrti. Ksenija je bila oličenje lepote i optimizma, kao i njen dečko Filip – rekla je Seka vidno potresena.

Danijel: Ne verujem da ih nema

Crnogorski pevač Danijel Alibabić, sa kojim je Ksenija nedavno snimila duetsku pesmu, ostao je bez teksta kada je čuo vest o nemilom događaju.

– Ne želim da verujem da se ovo dešava i da Ksenije i Filipa više nema. O, bože… Šokiran sam. Ovo nije moguće – rekao je Danijel.

Mia: Potresena sam

Folk pevačica Mia Borisavljević, koja je sa Filipom učestvovala u rijaliti-šouu „Veliki brat”, kaže da joj je žao što su život izgubile dve mlade osobe.

– Jedino što mogu da kažem jeste da sam i dalje u šoku. Ne znam šta se tačno tu odigralo i šta je moglo navesti ljude na tako strašan čin… Ovo je baš tragično, potresena sam.

izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top