Search
Close this search box.

Ovo vas čeka u petoj epizodi 3. sezone serije Ubice mog oca

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je kraj četvrte epizode nove sezone serije Ubice mog oca gledaoce ostavio u nedoumici, sada vam otkrivamo sadržaj pete epizode serije u kojoj ćemo pored glavnih likova gledati i Ivanu Nikolić, Anicu Dobru, Radoja Čupića, Ivana Đorđevića Džudija, Borisa Pingovića i druge.

Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj policijskoj akciji. Marjanović je ljut na njega što je krio stvari ali je spreman da pomogne. Štiti Mirka i Aleksandra od besnog Zorana.

To iznenađuje čak i Aleksandra, ali on ipak zna da se Marjanoviću nikad ne može verovati do kraja i zna šta mora da uradi. Mirkov privatni pakao se samo usložnjava. Tijana ide na sve ili ništa. Olja jako brine za Aleksandra…

Najgledanija krimi-serija na našim prostorima Ubice mog oca premijerom treće sezone ponovo je okupila već uigran tim omiljenih likova koje publika na nestrpljenjem očekuje svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu.

https://www.facebook.com/UbiceMogOca/videos/310057506274566/

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emitujeu Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

POSLEDNJE VESTI