Search
Close this search box.

Evo šta donosi sedma epizoda 3. sezone serije Ubice mog oca

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sedma epizoda treće sezone popularne kriminalističke serije Ubice mog oca emituje se u ponedeljak od 20h na kablovskom TOP kanalu, a publika sa nestrpljenem iščekuje nove zaplete i sukobe.

U prethodnoj, šestoj epizodi serije, imali smo prilike da vidimo inspektora Jakovljevića na tajnom sastanku, u želji da otkrije detalje pucnjave na splavu, dok je Ruža u pokušaju da pronađe novo skrovište, počinila još jedan zločin.

A šta vas očekuje u novoj, sedmoj epizodi?

Jelena se vraća na posao i napokon upoznaje Radu. Aleksandar je iskreno zbunjen susretom sa Jovanom Despotovićem. Obradovićka se odlučuje na veliki potez vođena svojim interesima, a Sava se sa Zoranom i tužiocem Miškom priprema za suđenje Nataliji Despotović, ne očekujući nikakve probleme, ali… Ruža očajnički traži novo mesto za skrivanje…

https://www.facebook.com/UbiceMogOca/videos/367537727372115/

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

POSLEDNJE VESTI