in

Unutar života samohrane majke: Kako Katie Holms odgaja ćerku bez Toma


Glumica Katie Holmes trinaestogodišnju Suri Holmes odgaja potpuno sama, jer se Tom Cruise sa ćerkom ne čuje zbog pravila Sajentološke crkve. Ona je zato odlučila da svojoj ćerci priredi nezaboravnu proslavu rođendana, ne na jednom, već na dva kontitenta!

Prvo je Katie slavljenicu i njeno dvoje prijatelja počastila luksuznom večerom u prestižnom restoranu u Njujorku, i priredila bajkovitu proslavu punu balona i pištaljki, a potom ih odvela u Pariz na ekskluzivno testiranje kavijara i jastoga u još prestižnijem restoranu na vrhu zgrade sa pogledom na celi grad!

Katie radi prilično napo**o kako bi mogla da razmazi Suri„, naveo je izvor.

Ipak, sav novac na svetu nekada nije dovoljan ukoliko detetu fali pažnja roditelja, a u ovom slučaju je to konkretno pažnja njenog oca Toma Cruisa koji navodno Suri nije video godinama.

Njih dvoje nisu viđeni zajedno u javnost još od 2013. godine, a izvor navodi da Suri nije izgubila svaku nadu da će videti oca, pa mu je tako nedavno slala poruke kako bi dogovorila njihovo zajedničko viđanje. Koliko je izvor upućen, Suri nikada nije dobila odgovor.

Prema rečima drugih izvora, Tom ne obraća pažnju na svoje najmanje dete, a njegova crkvena ubeđenja su ta koje treba okriviti. Iako je od odsutan godinama unazad, Katie vodi računa da je sve kako treba.

Ona često putuje zbog posla, ali uvek ima tim ljudi koji vodi računa o Suri i brine o svim njenim potrebama. Ona mora da radi da bi je izdržavala i održala njihov život na visokoj nozi, ali Suri uvek ostaje njen prioritet broj jedan“ , priznao je izvor.

Izvor je dalje objasnio da Katie i Suri često putuju u Ohio, gde živi ostatak Katiene porodice, a gde se Suri navodno oseća sigurno i kao kod kuće. One su prošlo leto provele u Grčkoj, a prema rečima izvora Suri se odlično slaže sa novim zvaničnim dečkom svoje majke – Jamiem Foxom.

Ona često Jamia naziva tata i želi da on i njena majka budu u braku“ , dodao je izvor. „Katie se odlično snalazi ioako ponekada imaju manjih rasprava. To je normalno, ona je tinejdžerka a majka pokušava da je zaštiti od svih poroka koje ovaj svet nosi.“