Uprkos transplantaciji bubrega: Selena Gomez nastavlja da se opija

Selena Gomez je pre dve godine imala ozbiljnih zdravstvenih komplikacija, kada su su bubrezi počeli da joj otkazuju. Tada je uskočila njena bliska drugarica Francia Raisa, koja joj je dala svoj bubreg i tako joj bukvalno spasila život. Međutim, prema izveštajima stranih medija, ove dve drugarice više nisu u dobrim odnosima.

Naime, kako prenosi RadarOnline, iako je mlada pevačica obećala da će se posvetiti svom zdravlju, Selena je ponovo počela da konzumira štetne supstance, kao što je alkohol, iako zna da to može da ugrozi njen bubreg. Izvor blizak njoj je izjavio:

Selena je uradila upravo suprotno od onoga što je rekla da će učiniti kada ponovo bude bila zdrava. Rekla je da više neće piti, ali jeste.

Njeno ponašanje je posebno naljutilo Raisu, koja je prošla kroz pakao pre i posle transplatacije. Ona je iskritikovala Selenu zbog njenog ponašanja, kojem ne poštuje ni nju ni sebe.

Devojke su zbog toga opasno posvađale, zbog čega je Selena odlučila da prekine svaki kontakt sa Francijom.

Inače, iako je obavešteno da se nisu čule već osam meseci, Sevena i Raisa se i dalje prate na društvenim mrežama i još uvek se nisu oglasile ovim putem.

Povezane vesti

Back to Top