Search
Close this search box.

Uspela sam! Uklonila sam celulit i strije!

(foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Kažu da je celulit problem većine žena i da počinje da pogađa devojke još u pubertetu. I to je tačno – mnoge moje prijateljice su se žalile na ovaj estetski problem. Meni lično je sve to izgledalo smešno u to vreme jer ja nisam imala problem sa celulitom i strijama.

Ali… tuđi problemi nikad nisu tako veliki kao naši.

Bila sam ubeđena da ja imam sreće i poseban kvalitet kože i da strije i celulit nikada neće biti moj problem. I bila sam u zabludi. Imala sam 20-ak godina kada sam se malo ugojila, kada sam na na butinama primetila prve strije i kada sam prvi put stisnula kožu i između mojih prstiju i ostala zapanjena činjenicom da se to desilo i meni. I ja imam CELULIT.

Jedno vreme uspela sam da lažem sebe kako je sve to normalno, ali moj problem od toga nije nestajao. Zapravo postajao je sve veći i vidljiviji Vremenom sam uspela da razvijem pravi KOMPLEKS. Treba li da pomenem da nisam imala samopouzdanja da nađem dečka?

Isprobavala sam neke preparate protiv celulita, ali nisu davali rezultate. Bila sam očajna i krila sam svoj problem očekujući da se desi neko ČUDO i da on nestane!

A znate šta?

Čuda se dešavaju! Rešila sam se celulita!

Bilo je to sasvim slučajno, kako to sa čudima biva. Moja prijateljica mi je jednom prilikom otkrila njenu tajnu. Čudesan preparat protiv celulita i strija – „Celuleks“. Ja sam bila sumnjičava i rekla sam joj da sam već probala preparate i da ne deluju. Na kraju smo napravile dogovor: Ukoliko ovaj preparat deluje – idemo zajedno na more. Imala sam fore samo mesec dana da dovedem svoje telo u red!

Moram priznati da nisam bila oduševljena predlogom da idemo zajedno na letovanje. Ona je nekim čudom uspela da se reši celulita, imala je savršeno telo i savršenog dečka i iako sam je zaista volela, pored nje je moje samopouzdanje bilo jako narušeno.

Nisam htela da se osećam kao smetalo na tom putovanju, a posebno nisam htela da se pojavim u kupaćem kostimu i pokažem moj CELULIT NA BUTINAMA.

Ja, koja nikad nisam imala taj problem, sada odjednom imam kompleks kojeg ne mogu da se rešim! A pri tom još mislim da je ona uspela da se reši celulita pomoću čuda.

Šta mislite ko je pobedio?

I ona i ja.

Ona, jer je dobila pogodbu da idemo na more, a ja jer sam se rešila celulita!

Uspela sam!

(foto: PR)

„Celuleks“ je savršen gel protiv celulita. Jednostavno se nanosi, ne treba da potrošite pola tube da biste prekrili problematičnu regiju pa dugo traje za razliku od ostalih preparata koje sam probala. Lako se apsorbuje pod kožu i potpuno je prirodan. Najvažnije od svega je ipak činjenica da on stvarno deluje. Već pri prvoj upotrebi osetila sam da ovi prirodni sastojci hlade moju kožu, a koža mi se učinila glatkijom i zategnutijom. Mislila sam da ja to samo umišljam usled moje prevelike želje da se rešim celulita. Ali, na moju sreću, ovoga puta nisam bila u zabludi.

Mesec dana nakon naše opklade, moja prijateljica i ja ludo smo se provodile na moru! I, ako vas baš zanima, nisam bila teret njoj i njenom dečku. Pronašla sam i ja dečka za sebe.

Danas sam opet u situaciji da se čudim ženama koje imaju celulit na butinama. Zaista mi nije jasno kako mogu da dozvole sebi da pate od ovog problema kada postoji rešenje – „Celuleks“ gel protiv celulita. Ja sam oduševljena, svima ga hvalim jer je savršen za sve tipove kože. Njegovi sastojci su 100% prirodni , poput bršljana, hrasta, kestena, kofeina, arnike i pogodni su čak i za one koji imaju osetljivu kožu. Drugim rečima, ovaj preparat je neškodljiv i može biti DEO SVAKODNEVNE NEGE!

Deo moje nege je postao odavno, a zašto ne bi postao i vaše?

Verujte mi – ima nade čak i onda kada su vas ubedili da je celulit problem svih žena i da je nerešiv. I vi možete ponovo da imate glatku i zategnutu kožu bez strija i možete se rešiti celulita ZAUVEK ukoliko naručite „Celuleks“!

POSLEDNJE VESTI