in

Večiti neprijatelji: Tamara odustala od tužbe, ali nećete verovati šta Kristijan traži od nje!

Večiti neprijatelji, Kristijan i Tamara (foto: facebook)
Večiti neprijatelji, Kristijan i Tamara (foto: facebook)

Taman kada pomislimo da se situacija između klaberke Tamare Đurić i „kriminalca na baterije“, kako ga ona naziva,  Kristijana Golubovića smirila, oni nas iznenade nekim novim skandalom.

Iako je Tamara odustala od tužbe i novčane naknade za pretnje koje joj je Kristijan uputio putem Facebooka, Golubović smatra da treba da dobije naknadu za 11 provedenih dana u zatvoru.

Gvozden Grgur, Kristijanov advokat, kaže da će njegov klijent nakon što tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu, tražiti od Tamare novčanu nadoknadu za vreme koje je zbog nje proveo u zatvoru. Očekuje se da će novčana cifra biti oko 3.000 evra.

S obzirom na to da se Kristijan nije pojavio na sudu, klaberka je to prokomentarisala u svom stilu, da se Golubović boji policije. „Sama njegova pojava sa facom idiota i klempavim ušima se kategoriše kao nasilničko ponašanje,“ rekla je Đurićeva za Alo.

Iako se u Palati pravde pojavila bez brusa i sa neurednim noktima na nogama, prokomentarisala je da je njen stajling sveden i da inače ne nosi brus.

Oskudno odevena Tamara u Palati pravde (foto: kurir.rs)
Oskudno odevena Tamara u Palati pravde (foto: kurir.rs)

Kristijan očekuje rešenje za izdrđavanje četvorogodišnje robije. Postoje spekulacije da mu je rešenje poslato, ali da ga nije primio.