Prati nas

Šokantno

Velika tragedija na snimanju filma Deadpool 2

Kaskaderka preminula nakon nesreće (foto: ap)

Teška nesreća dogodila se na snimanju filma Deadpool 2, kada je za sada nepoznata kaskaderka poginula.

Dok je snimala scenu u kojoj je trebalo da napravi vratolomije na motociklu, ona je izgubila kontrolu nad vozilom i pala. Iako je odmah prevezena u bolnicu, nije joj bilo spasa.

Prema izjavama očevidaca, kaskaderka se zabila u staklo u centru Vankuvera, gde se film snima. Prethodno je isti manevar izvela uspešno četiri puta.

Ryan Reynolds, koji ponovo igra glavnu ulogu u filmu, na Twitteru se oprostio od kaskaderke.

“Danas smo izgubili člana ekipe na snimanju Deadpoola. Slomljeni smo, šokirani i neutešni, ali nam je jasno da se ništa ne može meriti sa tugom i neizrecivom boli koju oseća njena porodica i prijatelji.”, između ostalog napisao je Ryan.Ova tragična smrt je stigla neposredno nakon što se Tom Cruise povredio na snimanju filma “Nemoguća misija” dok je izvodio vratolomije

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    15. 08. 2017. at 14:55

    Bože kakve su ovo gluposti. To je kao ono kad kazu za pokojnika sve najbolje a pokojnik klao, ubijao mucio….logicno je da neko može da pogine ako izvodi vratolomije na motoru. Ja sam uvijek za to da se neke stvari u ovom vijeku mogu i kompjuterski odraditi…ali ne. Oni zele da im ginu kaskaderi, da bi film bio popularan.

  2. Roxy

    16. 08. 2017. at 15:07

    U Americi motocikliste se naziva organ donors, because eventually they are ??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top