Prati nas

Vesti

Veljko Ražnatović se umešao u svađu i uvredio Jelenu Karleušu

Svađa Jelene Karleuše i Ace Lukasa i dalje je glavna tema medija, a u ovu dramu sada se umešao i Veljko Ražnatović.

Sin Cece Ražnatović je uz objavljen fotografiju sa Lukasom ma Facebooku kratko poručio:

‘’Na kurve pišamo’’, poručio je Ražnatović.

Svoj odgovor je dao glavni akter cele price, tj. biznismen Dragoslav Ilić, sa kojim je cela svađa I započeta. On je poručio:

‘’Pre svega, želim da kažem da je Srbija moja domovina. Porodično sam doputovao kako bih sa najužom familijom i prijateljima proslavio rođendan u svojoj zemlji. Veliki sam ljubitelj muzike, pa imam dosta prijatelja sa estrade, a među njima su, kao što ste videli i čuli, Ceca, Lukas, Džej, Ljuba Perućica, Sloba Radanović i mnogi drugi. Ja sam čovek iz naroda, odrastao sam u Nišu i uvek se rado vraćam u rodni grad, a Beograd posebno volim. Lepe utiske nosim sa rođendana, a nebitne ljude i zlurade komentare ne treba isticati u prvi plan i davati im prostora da misle da su bitni. Moja firma uspešno posluje i nisam dužan nikome da polažem račune, naročito ne tamo nekoj samozvanoj pevačici koja ne znam ni šta peva, niti me interesuje. Bio sam muzičar kada se ona igrala Barbikama. Žao mi je što smo mi Srbi zavidan narod, a ja ipak u srcu i duši nosim našu zemlju’’, objavio je Dragoslav.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tanja

  15. 08. 2019. at 14:45

  Nema Veljko fb nije njegov profil!

 2. Pitalica

  15. 08. 2019. at 14:53

  Baš ste jadni! Odlično znate da VR nema FB profil i plus je Ceca to demantovala. Pih.

 3. Kompleksasi

  15. 08. 2019. at 17:41

  @pitalica @tanja, dovoljno reci da se “Divi” toliko uvlace u silikonski cmar da im samo cipele vire. Sta ocekkivati sem lazi i dezinformacije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top