Prati nas

Bizarno

Vesna Zmijanac šokirala priznanjem: Nevinost sam izgubila sa nastavnikom

Vesna Zmijanac ( foto: facebook )

Vesna Zmijanac ( foto: facebook )

Pevačica Vesna Zmijanac neko je ko ima burnu prošlost. Iako su mnogi uzbudljivi detalji došli do javnosti, postoje neki koje je pevačica vešto skrivala dugi niz godina. 

Ovoga puta, neposredno pred ulazak u rijaliti šou Farma, pevačica je za Kurir pričala o svom prvom seksualnom iskustvu i to ni manje ni više nego sa svojim nastavnikom matematike. Naime, Vesna je priznala da joj tada razlika u godinama nije bila bitna kao ni osude okoline niti rizik da će nastavnik biti otpušten ukoliko se sazna za njihovu romansu.

“Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala,” priznaje Vesna.

Vesna je uvek izražavala svoju vitku liniju u mladosti ( foto: facebook )

Vesna je uvek izražavala svoju vitku liniju u mladosti ( foto: facebook )

Pevačica dodaje da joj je imponovalo što joj stariji muškarac sa autoritetom poklanja pažnju i posvećuje vreme.

“Naša veza bila je zaista ono što prava veza i treba da bude. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Bio mi je potreban neko stariji u kome sam, i ne znajući, nesvesno, tražila oca. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa,” otkriva Vesna za Svet.

Vesna u mladosti ( foto: facebook )

Vesna u mladosti ( foto: facebook )

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top