in

Victoria Beckham na stubu srama zbog mršave manekenke


Victoria Beckham našla se na meti kritika zbog toga što je u svojoj novoj kampanji za naočari angažovala manekenku koju mnoge žene smatraju premršavom. 

Modna dizajnerka je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj manekenka Giedre Dukauskaite nosi naočari iz njene nove kolekcije ‘VB Eyewear’. Međutim, umesto na naočari, mnogi su se fokusirali na manekenkin izgled.

„Jako sam razočarana što si angažovala ovako mršavu manekenku. To nije nešto na šta bi trebalo da budeš ponosna i ne daješ dobar primer kćerki“, poručila je Victoriji jedna razočarana obožavateljka. „Srami se, Victoria. Ne želim da mojoj petogodišnjoj nećaki ovo bude uzor“, napisala je druga.

View this post on Instagram

Back to work! Start the year with new frames from the Spring Summer 2018 #VBEyewear collection inspired by 1970s retro classics and updated for a feathery-light, fresh and modern look. Available at victoriabeckham.com and 36 Dover Street, London now. #VBSS18 #VBDoverSt

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Sa druge strane, neki su naglasili da je Giedre možda prirodno mršava i da uvrede koje je dobila na račun toga nisu nimalo pohvalne.

„Ova manekenka je možda prirodno mršava i prekrasna je. Ipak, angažovanjem modela koje je ovako mršav šalješ nerealnu sliku većini devojčica i to je vrlo neodgovorno“, poručila je jedna tviterašica.