Prati nas

Šokantno

Victoria Beckham na stubu srama zbog mršave manekenke

Victoria Beckham našla se na meti kritika zbog toga što je u svojoj novoj kampanji za naočari angažovala manekenku koju mnoge žene smatraju premršavom. 

Modna dizajnerka je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj manekenka Giedre Dukauskaite nosi naočari iz njene nove kolekcije ‘VB Eyewear’. Međutim, umesto na naočari, mnogi su se fokusirali na manekenkin izgled.

“Jako sam razočarana što si angažovala ovako mršavu manekenku. To nije nešto na šta bi trebalo da budeš ponosna i ne daješ dobar primer kćerki”, poručila je Victoriji jedna razočarana obožavateljka. “Srami se, Victoria. Ne želim da mojoj petogodišnjoj nećaki ovo bude uzor”, napisala je druga.

Sa druge strane, neki su naglasili da je Giedre možda prirodno mršava i da uvrede koje je dobila na račun toga nisu nimalo pohvalne.

“Ova manekenka je možda prirodno mršava i prekrasna je. Ipak, angažovanjem modela koje je ovako mršav šalješ nerealnu sliku većini devojčica i to je vrlo neodgovorno”, poručila je jedna tviterašica.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Minaž

  16. 01. 2018. at 10:52

  Sve ove sto kritikuju su zle i neispunjene zene. One neka budu dobar orimer cerkama i ostalim devojcicama u svom okruzenju. Nije da branim Viktoriju ali stvarno kritike nisu na mestu.

 2. ana

  16. 01. 2018. at 16:35

  ok, debele zenetine treba da su im uzori, mars bre

 3. Svratila

  18. 01. 2018. at 14:57

  Ne, Ana, u pravu si, ispijeni, anoreksicni kosturi treba da su im uzor.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top