Prati nas

Vesti

Vidić pohvalio Karleušu pa otkrio da se više ne druži sa Cecom

Modni kreator Saša Vidić otkrio je u novom intervjuu da je nakon 18 godina prijateljstva, sa Svetlanom Cecom Ražnatović prekinuo svaki kontakt.

Već neko vreme kruže priče da se Saša i Ceca ne druže jer se ne prate na Instagramu, ali i zato što je Vidić nedavno javno pohvalio pevačicinu rivalku Jelenu Karleušu, kada je izjavio:

“Poslednjih par puta kada se pojavila u javnosti, Jelena Karleuša je bila brutalno obučena i bilo bi glupo da je pljujem kada izgleda fenomenalno. I da smo se juče posvađali, ne mogu da kažem da je loša kad nije. Ma kakvi loša?! Ona sada puca!”, rekao je Alo.

Ispostavilo se da su glasine tačne, jer je priču potvrdio upravo Vidić.

“Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici”, izjavio je modni kreator, pa dodao:

“Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti”, rekao je za Telegraf.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Snezana

    04. 12. 2018. at 22:13

    Sad ce “diva” ponovo, kao i obicno, da skuplja Cecilijine otpadke……

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top