Prati nas

Viki nasrnula na Karleušu: Zašto imaš potrebu da sebe izdižeš iznad ostalih?

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Od kada je Viki Miljković postala član žirija u Zvezdama Granda, svađe između nje i Jelene Karleuše ne prestaju. U sinoćnoj epizodi smo imali priliku da svedočimo još jednoj raspravi.

Naime, u videu možemo da vidimo Jelenu kako se obraća Viki dok je ona komentarisala kandidatkinju. “Samo pričaj Viki”, kratko je iskomentarisala pevačica, ali koleginica ju je ubrzo prekinula.

“Hoćeš da kažeš da samo dok ti pričaš rejting skače. Što imaš potrebu da sebe izdižeš iznad ostalih?”, uzvratila joj je Viki.

Promo video možete pogledati ovde:

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. aaa

  06. 03. 2016. at 17:22

  Žiri je sinoć pokazao totalnu nekulturu. Ponašanje ravno nuli jednoj… Svi odreda, bez izuzetka!

 2. Nije bitno

  06. 03. 2016. at 17:22

  Tracaro, mislis Jelena Karleusa ne prestaje da se svadja sa Viki? Ja razumijem da vam je Jelena draga, da ste njen fan i slicno tome, ali izgleda u vasoj praksi ne postoji rijec “objektivnost”.

 3. aaa

  06. 03. 2016. at 21:02

  @nijebitno slažem se, btw nije ni bitno da li je ovo sve iscenirano, toliko je odvratno ponašanje da se ne može gledati! Na kraju krajeva ova Viki ni kriva ni dužna doživljava napade od strane više manje svih članova žirija a Saša Popović to sve dopušta jer mu skače rejting… pokazalo se da su ništa bolji od Farme, parova, velikog brata,

 4. Jeca

  07. 03. 2016. at 00:16

  Koliko je odvratna ova Kretenusa,zbog nje sam prestala da pratim.Koliko je umislila da je neka velicina.Viki je bolja od nje i bucke Marije zajedno.Kompleksasica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top