Search
Close this search box.

Viktoru Saviću posle optužbi za posedovanje droge Mirka najveća podrška!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznati glumac Viktor Savić koga trenutno možete gledati u aktuelnoj seriji na TV Pink „Ljubav ili pare“ optužen je zbog posedovanja 1,30 grama marihuane i 0,48 grama hašiša. Molim?!

Još pre desetak dana Viktor se pojavio na sudu gde je odgovarao na stavke optužnice i kako kaže nije znao da je posedovanje ove vrste droge ilegalno. Glumac se branio da je drogu nabavio prvi put u životu, a koristio do sad nekih desetak puta. Inače Viktor tvrdi da ga je sa dilerom od koga je nabavio hašiš spojio jedan drugi poznati glumac Stefan Kapičić. Hmmm… Pratim situaciju, pa vas izveštavam kako će se ovo suđenje okončati.

viktor-savic-mirka-vasiljevic

Sa druge strane, prema saznanjima vaše drage Tračare, Viktorova najveća podrška u ovim teškim trenucima je prelepa glumica Mirka Vasiljević sa kojom je u vezi i koju sam videla u publici na jednoj Viktorovoj predstavi. Mlada lepotica je očigledno jako zaljubljena u svog izabranika, jer nije skidala oči sa njega kad god bi se Viktor pojavio na sceni. Njihovi prijatelji kažu da su dvoje mladih glumaca nerazdvojni u trenucima koji su jako teški za mladog glumca…

POSLEDNJE VESTI