VIP Trip – novi life style magazin o putovanjima!

Sinoć je u boegradskom hotelu Holiday Inn održana promocija novog life style magazina o putovanjima, VIP Trip, koji za glavne i odgovorne urednice ima dve dame, književnicu Isidoru Bjelicu i novinarku Dušku Jovanić.

Ono što ovaj časopis razlikuje od drugih je to što se bavi putovanjima naših i stranih zvezda. Na jednom mestu našli su se editorijali domaćih i stranih zvezda sa njihovih egzotičnih, privatnih i glamuroznih putovanja. Isidora Bjelica otkrila nam je kako je došlo do saradnje Duške i nje.

“Kad sam došla na ideju da spojim selebritije i putovanja, shvatila sam da nema šanse da to uradim bez najbolje eks Ju urednice, Duške Jovanić, koja je uređivala najbolje magazine. Zvala sam je u tri ujutru i ubeđivala da pristane, što je ona i učinila”- izjavila je Isidora za Tračara.com, a njena koleginica Duška saopštila da se nije dvomila da li da prihvati angažman!

“Kako da se dvoumim, kada je ideja toliko genijalna. Odrasla sam na ideji da je ideja najveća valuta, tako da smo sa zadovoljstvom sve zamisli sprovele u delo”- rekla je Duška.

Isidora sa ponosom ističe podatak da na svetu ne postoji časopis kao VIP Trip, ali i naglašava da za poluselebritije nema mesta u njihovom časopisu:

“Prvi i jedini smo u svetu magazin za selebriti putovanja, takav magazin ne postoji, jedina je srpska licenca. Drugo, kod nas neće biti svakakvih polusvet-selebritiji. Šalu na stranu, preko pedeset ličnosti što stranih, što domaćih otkriva gde je putovalo, šta je radilo, koje su njihove tajne ture, jedini imamo šta je Anđelina zapravo radila u Bosni, Karađorđevići otvaraju svoju tajnu arhivu putovanja, a Anu Nikolić i Bojanu Stojković smo izabrali za selebriti imena sa naslovne strane.”

Faris Yuma

Povezane vesti

Back to Top