Vlado Georgiev promovisao album na svoj rođendan

Vlado proslavio rođendan i promovisao novi album

Pevač Vlado Georgiev promovisao je danas svoj treći album Daljina u beogradskom Colonial Sunu. Popularni Barba je na svoj 37. rođendan bio veoma raspoložen u druženju sa novinarima.

U kratkom obraćanju novinarima pevač je rekao: “Želeo bih da se zahvalim vama, koji ste korektno pisali i koji ste pravi novinari, radite taj posao kako treba i zato se družimo. Želim da se zahvalim svim svojim fanovima, publici i ljubiteljima moje muzike, koji su ovo dugo čekali i evo dočekali. I želim da se zahvalim ovim divnim hostesama koje su tu danas. Album ima 12 pesama, miksan je u mom studiju. Sniman je od 2006. godine do danas. U izboru od nekih 40 pesama izabrane su ovih 12. Urađeno je još 12 pesama tako da na sledeći album nećete čekati ovoliko dugo. Ja bih sada završio ovaj oficijelni deo i zahvalio se ljudima koji su radili na albumu. Hvala i vama koji ste došli.”

Vlado, koji je danas napunio 37 godina, odgovorio nam je na par pitanja. Pročitajte o čemu smo pričali…

S obzirom da ste album snimali od 2006. godine koliko Vam je bilo teško da izdvojite ovih 12 kompozicija?

Nije bilo toliko teško. Bitno je samo što sam, u jednom trenutku kad sam krenuo baš udarnički da snimam u konkurenciji imao 40 pesama. Na kraju sam premašio čak i taj broj i jednostavno sam tipski odabrao pesme koje se ne podudaraju i na albumu ima svega i za svakoga. Ima i bržeg i sporijeg ritma.

Daljina nas prvo asocira na more, da li je to Vaša asocijacija bila kada ste birali ime za album?

Ako me pitate gde se najbolje osećam u životu to je brod i na moru. Ako me sledeći put pitate gde se najbolje osećam, a da to nije more, onda je to reka. Posle toga volim da putujem, idem daleko, da upoznajem nova mesta. Tu je naravno i motor, upravo mi je krenula sezona i tu ću se dobro naputovati.

Planirate li uskoro neki odmor?

Ne, sad ne. Već 14. juna imam koncert u Nišu na Tvrđavi i ovim putem pozivam ljude da dođu.

Na pitanje kada možemo da očekujemo koncert u Beogradu, Vlado nam je rekao da će ga sigurno biti uskoro, ali da još uvek ne može da nam otkrije kada, stoga njegovi fanovi imaju puno razloga za radost.

Vlado u razgovoru sa novinarima
D.J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top