Vračara Ruža: “Na sve Darkove devojke, vradžbina će delovati! Pazi se Barbara!”

Darko Lazić je životno ugrožen i ukoliko ne posluša upozorenje, loše mu se piše, piše Svet.

Darku Laziću godinama unazad ređaju se nesreće– počevši od teške saobraćajke iz koje je jedva izvukao živu glavu, preko razvoda, kraha vanbračne veze sa Marinom, do smrti oca Milana. Poznata vračara Ruža iz Zlota kaže da je sve to plod jake vradžbine.

“Za to dete me duša boli. Kod Darka je crno da ne može crnje biti. Kad vidim šta mu je i kako rađeno, dobro je da je dete još živo i normalno. Kažu vlaška magija je najgora, jeste, ali znaju i druge dosta slabije i da naškode i da ubiju ako se na vreme ne otkriju i čovek se ne očisti od nje. Darko mora pod hitno da dođe kod mene ili da ode kod nekog da mu očita bajalice i skine ovo. Znam neke i u njegovom kraju koje se bave tim stvarima. Ne mora da bije put do mene, daleko je. Odnosno, on što manje da je u kolima dok to ne skine, to je bolje. Rađeno mu je još otkad je bio mladić,” upozorila ga je sagovornica Sveta.

Prokletstvo i vradžbine na Darka dolaze od žena

Vračara Ruža uputila je Darku Laziću upozorenje jer sledi horor ukoliko ne skine bajalice sa sebe.

“To je neka devojka uradila jer ju je mnogo naljutio. Obično bivše vežu muškarca da ne može da se oženi i ima decu, a vidim da je njega ta neka baš upropastila. Da li ju je toliko povredio, pa mu želi smrt, ili šta je, ja ne znam. Sve loše što mu stoji je preko žena- i prokletsvo i vradžbine. Vuče on to nešto porodično, od ženske strane, bilo je u prošlosti porodice svega, vidim ja to. Ma, pod hitno mora da se spasava! Nek trči i traži pomoć. Glavna prekretnica je u 33. godini. Do tad mora da se očisti, inače se plašim da će opet da ga strefi neka nesreća. Daleko bilo, ne želim ni da pričam o tome, samo mu poručite da se ne igra i ne smeje ovim pričama, nego da spasava živu glavu,” izričita je bila Ruža.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.