Whitney umrla od miksa alkohola i lekova

Obdukcija Whitney Houston je završena, a kako saznaje TMZ.com, pevačica je umrla od mešavine nekolicine lekova i alkohola.

Iako zvanični rezultati obdukcije i dalje nisu saopšteni, pevačica nije umrla od davljenja u kadi, iako je u njenom telu pronađeno malo vode, već od mešavine leka Xanax i drugih lekova sa alkoholom. Whitney je umrla pre nego što je njena glava upala u kadu, a i dalje nije isključeno da je doživela srčani udar.

Telo je u kadi pronašla njena tetka, Mary Jones, koja je spremila njenu večernju toaletu a kada je videla da je Whitney u kadi, pokušala je oživljavanje, ali joj nije uspelo jer je pevačica već bila mrtva. Whitneyna mama je zamolila da se telo pevačice prebaci u Atlantu što je pre moguće, a s obzirom da nije u pitanju krivično delo, to će biti učinjeno uskoro.

Pogledajte reakcije poznatih na smrt popularne pevačice.

U hotelskoj sobi pokojne pevačice pronađene su razne bočice lekova, ali većina njih je bila prazna. Među pilulama su bile brufen, Xanax, Midol (za menstrualne bolove) i amoksicilin, kao i razni drugi. Whitney je imala upalu grla, te joj je stoga bio prepisan amoksicilin, a zanimljivo je da su neki lekovi bili iz 2011. godine. Lekovi su kupljeni u istoj apoteci koja je snabdevala i Michaela Jacksona.

Pogledajte poslednji nastup Whitney Houston, samo dan pred smrt!

foto: nationalconfidential.com

 

 

Povezane vesti

Back to Top