Zašto Kelly Clarkson ne želi više da rađa?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Kelly kaže da je četvoro dece dovoljno i da neće više rađati (foto: Instagram/kellyclarkson)

Kelly Clarkson, pored uspešne muzičke karijere i dvoje male dece, našla je vreme i za pisanje dečjih knjiga. Njena poslednja iz serije ilustrovanih knjiga o River Rose, nosi naziv River Rose and magical lullaby, a pevačica ne krije da joj je inspiraciju za junakinju knjiga pružila ćerka River Rose Blackstock.

Pre pet meseci, pobednica Američkog Idola rodila je i sina Remingtona Alexandera, i za sajt E!News otkrila je otkud njenom suprugu Brandonu i njoj inspiracija za ovako neobična dečija imena. „Mi živimo pored reke, tako da je to bilo nekako normalno ime za nas. Uz to je veoma androgeno te je odgovaralo i za devojčicu i za dečaka“, rekla je prevačica o imenu ćerkice koje znači reka. „Ime za sina nismo smislili mi već mi ga je predložile drugarice. Bile smo na ručku i ja još uvek nisam bila trudna i rekla sam da ću sledećem detetu dati ime koje počinje na slovo R. U isto vreme su moja dadilja i asistetkinja uzviknule ‘Remington’. Mada ga ne zovemo po imenu ili nadimku Remy, već je on Remy B“.

Pobedica Idola ima ćerku River i sina Remingtona (foto: People)

Kellyn suprug ima dvoje dece iz prethodnog braka, pa pevačica kaže da joj je kuća uvek puna dece, ali da joj se to veoma dopada. „Ja nisam imala braću i sestre tokom odrastanja, i imati veliku porodicu je 99% vremena sjajno“. Da li onda vlasnica hita Because of you i njen suprug planiraju još dece? „Ne. Osim ako neko ne umre i dobijemo njihovu decu, drugačije nikako. Imala sam teške trudnoće i to je razlog“, kaže Clarksonova na kraju i priznaje da je zbog toga naterala supruga da se podvrgne vazektomiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI