in

Zašto nema Insomnije na Karleušinom DVD-u?


Svi oni koji su kupili DVD sa koncerta All about diva Jelene Karleuše, našli su se u čudu! Naime, pesma Insomnija, za koju Karleuša često kaže da je kruna njene karijere, ne nalazi se na DVD-u!

Kako se i pred njen koncert pričalo i pisalo, bilo je neizvesno da li će Jelena izvesti svoj megahit Insomniju. Jelena je pesmu tada izvela, ipak ona se na kraju nije našla na DVD-u koncerta iz Beogradske arene.

Poznato je da je pesma obrada bolivudskog hita, a pevačica i njen tim saopštili su da su dobili sva potrebna prava za korišćenje. Međutim, Jelena je zapravo imala delimična prava na ovu pesmu, pa se zato Insomnija nije našla na DVD-u, jer je navodno, Mirza Hamzić planirao da tuži JK, ali je i kontaktirao tvorce originalne pesme, ubedivši ih da je Jelena na pesmi Insomnija zaradila ogroman novac. To je prema neproverenim informacijama koje kruže, razlog zašto se ova pesma nije našla na DVD-u.

Inače, Jelena Karleuša otkazala je dugonajavljivani koncert u Makedoniji.

„Obaveštavam javnost i fanove Jelene Karleuše da će koncert All about Diva u Skoplju, zakazan za 20. novembar, biti odložen zbog tehničkih problema. Naime, zbog komplikovane procedure i pravnih poteškoća, celokupna oprema i tehnika neće stići na vreme iz Srbije. Reč je o birokratiji koja se isprečila između Jelene i Jeleninih fanova. Da ne bude zabune, Arena Boris Trajkovski je rasprodata još pre dve nedelje, a karte koje su kupljene važiće i za novi datum održavanja koncerta, koji će biti naknadno objavljen. Jelena Karleuša ovom prilikom izražava žaljenje zbog odlaganja koncerta i jedva čeka da se druži sa Makedonskom publikom“- rekao je pevačicin PR Zoran Birtašević za portal Opera17.