Prati nas

Bizarno

Završiće kao moja majka: Princ Harry zabrinut jer je Meghan Markle na meti tabloida

Meghan Markle, supruga britanskog princa Harryja, tužila je tabloid Mail on Sunday jer je objavio privatno pismo, što je “protivzakonito”, rekli su njeni advokati. Princ je podsetio šta se dešava kada neko za tabloide postane roba i ukazao na smrt svoje majke.

Advokatska kancelarija “Šilings” saopštila je da je objavljivanje pisma “kampanja medijske grupe da objavi lažne i hotimično štetne priče o Megan Markl i njenom suprugu”. Portparol lista “Mail on Sunay” nije bio dostupan za komentar.

“Šilings” je objavio da troškove pravnog postupka plaćaju privatno vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, što je titula koju nose princ Harry i Meghan.

Princ Harry je u obrazloženju podizanja tužbe rekao je da je njegova supruga “postala najnovija žrtva britanskih tabloida koji vode kampanje protiv pojedinaca ne razmišljajući o posledicama”.

Podsetio je na svoju majku, rekavši da je već bio svedok tome šta se događa kada ljudi koje voli postanu žrtve do te mere da su “roba” i da ih drugi više ne posmatraju kao stvarnu osobu.

“Izgubio sam majku i sada vidim da i moja supruga postaje žrtva nekih moćnih sila”, rekao je Harry.

Princeza Diana poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. kada su paparaci namotorima jurili za vozilom u kojem se nalazila sa svojim tadašnjim partnerom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top