Prati nas

Šokantno

Zbog hakera joj otkazali gostovanje u emisiji!

Dvostruki standardi u Holivudu ( foto: Complex )

Dvostruki standardi u Holivudu ( foto: Complex )

Iako je već najavljeno da će se Amy Adams pojaviti u emisiji Today Show intervju je otkazan jer je došlo do nesuglasica između glumice i producenata ovog TV šou programa.

Nesuglasice su počele jer Amy nije želela da razgovara o hakerskom skandalu vezanom za kompaniju Sony koji potresa celu Ameriku.

“Today Show je program koji je vezan za vesti i mi ne dopuštamo da gosti postavljaju granice u tome šta možemo, a šta ne možemo da ih pitamo, posebno kada se radi o nečemu jako bitnom što zanima publiku”, stoji u saopštenju ove emisije.

Naime, 40-godišnja glumica, kao i njena koleginica Jennifer Lawrence, našla se na udaru medija nakon što su hakeri objavili deo poverljivih informacija do kojih su došli, a koje su vezane za isuviše veliku razliku u honoraru koje su one dobile za film Američka prevara u odnosu na Bradley Coopera.

Da ironija bude veća, dvostruki standardi koji idu u prilog ovom glumcu su se pokazali i u Today Showu, jer se i on pojavio u ovoj emisiji, ali nije morao da odgovara na pitanja vezana za hakerski skandal.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top