Zbog sukoba Severine i Milana Popovića, i Igor Kojić završava na sudu

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Nakon što je dva puta saslušavana po tužbi Milana Popovića za zanemarivanje deteta, ‘rat’ između Severine i nekadašnjeg emotivnog partnera se nastavlja.

U Severinino ime oglasio se i njen menadžer Tomislav Petrović: “Istina je da je Milan Popović u Beogradu podigao privatnu tužbu protiv Severine zbog, kako on tvrdi, zanemarivanje deteta. To je još jedan od njihovih apsurda i pokušaja diskreditacije majke njihovog deteta. Severina je tim povodom, na lični zahtev i u svojstvu građana, otišla u policiju da da iskaz kako bi demantovala Popovićeve laži.”

“Sličan biser Popović je imao pre pola godine, kada je u sudu u Vršcu tražio privremenu meru protiv Severine – da joj se oduzme starateljstvo i da dete pripadne njemu. Sud je to odbio. Sektor kriminalističke policije je 12. decembra 2016. Opštinskom državnom odvjetništvu za mlade u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta. Može se pretpostaviti da on diže lažne prijave protiv Severine kako bi se stvorio utisak da ona krši zakon. to radi iz svog ličnog interesa i ne razume da time nanosi ogromnu štetu svom detetu”, dodao je Tomislav, kako prenosi Kurir.

“Ovo je trebalo Severina i ja da rešimo mimo svih, ali, nažalost ona to ne želi. Želim da veruje, da je Severini naš sin prioritet i deo privatnog života, a ne karijere, tako da nema šta gospodin Tomica, estradni menadžer, da priča na tu temu. Aleksandar nije ni projekat ni koncert pa da Tomica priča o njemu, a da tako misli i Severina, ne bismo bili na sudu. Ovakav nastup svedoči da su svi iz njenog okruženja odlučuju o životu našeg sina pre njegovog oca”, odgovorio je Milan Popović na prethodno navedenu izjavu advokata za pomenuti list.

Severinin suprug Igor Kojić, moraće takođe da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava bezbednost deteta na društvenim mrežama gde objavljuje njegove fotografije.  

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top