Prati nas

Šokantno

Zorannah uhapšena na aerodromu: nije se javljala sudu

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah privedena je juče na aerodromu Nikola Tesla, nakon što je sletela iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je posetila festival Coachella.

I dok na festivalu nije pravila skandala, čini se da se ne može reći isto za njeno ponašanje u Srbiji.

Blogerki je prilikom pasoške kontrole rečeno da mora da pođe s policijskim službenicima, a nakon kraćeg zadržavanja u policijskim prostorijama na aerodromu ona je puštena, piše Kurir.

#Sve se desilo oko 19.30. Zorannah je sletjela u Beograd i tada su joj policajci rekli da mora da pođe s njima. Vidjelo se da joj je veoma neprijatno i da je zbunjena, a došlo je i do kraće prepirke između nje i policajaca,” kaže izvor sa lica mesta.

“Ispostavilo se da je blogerka zadržana zbog prekršaja koji je ranije napravila, ali se nije odazivala na pozive suda,” objašnjava izvor i dodaje da je postojala mogućnost da ona maricom bude odvedena u Prekršajni sud, ali to se nije dogodilo.

“Nakon razgovora s policijskim službenicima njoj je uručen poziv i rečeno joj je da se ujutro obavezno javi u sud, tako da je puštena nakon pola sata,” kaže izvor.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    20. 04. 2019. at 19:28

    Selo bilo selo ostalo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top