Zvezde Granda: ispao Marko Kostić

Sinoć, u poslednjoj emisiji Zvezde Granda kad smo gledali muške kandidate, iz daljeg takmičenja ispao je Marko Kostić. Čitava emisija bila je jako zanimljiva, jer je ovog puta tu bio i novinarski žiri, koji je više nego ikad „cedio“ kandidate za novu zvezdu Granda.

Novinari Vesna Milanović i Nikola Golubović (Svet), Saša Ignjatović (Press), Dragana Tripić (Kurir) i Goran Jovanović (Alo) bili su nemilosrdni prema momcima (i devojci) i bilo mi ih je jako žao što moraju da odgovaraju na ta zlonamerna pitanja. Milana Topalovića novinarka Kurira je čak dovela do suza, kad je bio upitan da objasni zašto se rastužio prošle nedelje kad je u emisiji koja ide nedeljom uveče, pričao kako želi da svojoj ćerki obezbedi lepu budućnost. Najzanimljiviji je bio razgovor novinara sa Ivom i Vukom iz Subotice, koje su opet maltretirali sa pitanjima tipa „da li je Iva Vuku samo prikolica?“ Od početka ove sezone stalno se špekuliše kako je Iva mnogo lošiji pevač od svog brata Vuka. Ipak, brat i sestra su se dobro izborili sa takvim pitanjima, ali se videlo da su bili na ivici živaca i malo je falilo da se razvije ozbiljna svađa između Vuka i Ive, sa jedne strane i novinara sa druge…

Ipak moram reći da su me kandidati stvarno neprijatno iznenadili svojim (ne)poznavanjem opšte kulture, ali i aktuelnih dešavanja. Tako neki nisu znali ko je Barak Obama, dok neki nisu znali u kom je periodu živeo Karađorđe… Sramota!

59 Responses

  1. marko je mnogo sladak dečko i prelepo pewa i jako mi je žao što je ispao!!!!!!!!! ja sam nawijala za njega i marka markovića i narawno za mog jowana stefanovića za kog i dalje nawijam!!!!!!!!!!!!! marko,joco i sale najbolji ste marko i ako si ispao za mene su i dalje extra si cool!!!!!!!!!!!

  2. sale je najboli od svix kandidata darko lazic i on dobro peva ali saleta ne zamenuje niko on je najboli sale super ti je pesma

  3. contextual mature aggregated diem fdugh ffff nurtured contacting inspector wildest slee

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI