Search
Close this search box.

Zvezde rijalitija: Đani suprugu zamenio Avom Karabatić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Đani i Ava postali su supružnici na nekoliko dana (foto: Facebook.com/Kraljica.Ava)

U rijalitiju Mijenjam ženu, koji se prikazuje na hrvatskoj televiziji RTL, do sada je učestvovalo nekoliko poznatih TV lica iz Srbije. Nakon bračnog para Vasić, Radeta i Rade, Zorice Marković i Duleta i Radojke Bogdanović, koji su svi bivši učesnici Velikog brata, u rijalitiju ćemo uskoro moći da vidimo i pevača Radišu Trajkovića Đanija.

Pevač narodne muzike, koji je prema anketama, najtraženija zvezda sledećeg Exita, suprugu Slađu u emisiji zamenio je starletom Avom Karabatić. Mlada Hrvatica je provela nekoliko dana kod Đanija u Mirijevu, dok je pevačeva supruga boravila kod Avinog oca u Zadru.

„Đani je u poslednje vreme baš popularan u Hrvatskoj, naročito nakon ankete u kojoj je narod izrazio želju da on nastupi na sledećem Exitu. I tamo je postala hit izreka „No Đani, no party“ i zato je on odabran. Pravilo emisije je da učestvuju muž i žena, ali pošto Ava nije udata, odlučili smo da njen otac bude partner Đanijevoj ženi Slađi. Njih dvoje su se super snašli u novim ulogama“, rekao je izvor iz rijalitija za Kurir, i dodao:  „Neizvesno je da li će se rijaliti sa Đanijem i Avom prikazivati i u Srbiji. Pregovaramo sa dve televizije, od kojih je jedna s nacionalnom frekvencijom, ali još nismo ni blizu da postignemo dogovor. Trenutno je hrvatsko medijsko tržište naš prioritet i program isključivo tome i prilagođavamo“, izjavo je izvor na kraju.

POSLEDNJE VESTI