Prati nas

Amber Heard ima dokaz da je Johnny Depp zlostavljao (VIDEO)

Šokantno

Amber Heard ima dokaz da je Johnny Depp zlostavljao (VIDEO)

Razvod postaje sve turbulentniji (foto: Wenn)

Razvod postaje sve turbulentniji (foto: Wenn)

Do pre nekoliko dana činilo se kao da će burni razvod Amber Heard i Johnny Deppa dobiti mirniji obrt, ali u javnosti se juče pojavio video snimak na kom se vidi nasilničko ponašanje poznatog glumca.

Amber je video snimila u njihovom domu počerkom godine, a na njemu vidimo Deppa koji psuje, tetura se i šutira stvari po sobi, dok mu se supruga izvinjava zbog nečeg što se ranije dogodilo. Bahati glumac u jednom trenutku primećuje da ga Amber snima te počinje da divlja i otima joj telefon.

Izvor blizak glumcu rekao je za TMZ da je dotični video ‘namešten’ i da se u nekim delovima jasno vidi kako se Amber smeška. Dodao je kako su šanse da isti bude iskorišćen kao dokaz na sudu vrlo male.

Pogledajte sporni video snimak i procenite sami da li je montiran ili ne.

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. k

    15/08/2016 at 12:26 pm

    pojavi se neka klinka, no name, i da sebi za pravo da unisti ime gradjeno godinama i godinama. SVe prethodne devojke i supruge su izjavile da je bio divan prema njimai da ovo nelici na njega, ako i jeste postao nasilan treba mu pomoci, a ne vuci njegovo imepo sudovima ne bi li dobila sto vise para na razvodu.

  2. Balkanboj

    16/08/2016 at 3:04 pm

    Sta ima Amber da snima film sa Bili Bobom za koga kazu da ima kitu ko od magarca!. uostalom, Dzoni donosi kuci dovoljno para.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top