Prati nas

Beba Ane Mihajlovski u opasnosti zbog incidenta sa policijom!

Šokantno

Beba Ane Mihajlovski u opasnosti zbog incidenta sa policijom!

Ana otkrila svoju stranu priče! (foto: Facebook)

Ana otkrila svoju stranu priče! (foto: Facebook)

U medijima se prethodnih dana dosta spekulisalo o privođenju voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, koja je inače u drugom stanju! Kako bi stala na put nagađanjima i spekulacijama, Ana je u telefonskom razgovoru u emisiji Bulevar 5 do 5 na B92 otkrila istinu.

“I stina je da sam se nepropisno parkirala. I to je jedina istina od svega što je naša milicija juče brže bolje pustila u medije kako bi se oprali od svega što su uradili. Kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona unosio u lice i “mučao”?! Čim sam videla saobraćajce da počinju da sa fotografisanjem izašla sam i rekla da sam prisutna, da mi mogu pisati kaznu ali ne mogu da dižu auto, jer zakon kaže da ukoliko se pojavi vlasnik auto se ne može dizati. U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti”, rekla je Ana.

Podsetimo, prema pisanju Blica Ana je ove uvrede uputila policajcu i zaposlenima u Parking servisu kada je došlo do incidenta.

Tebi da dam dokumenta, debilu jedan!. Ti si lud, treba da ideš u Lazu Lazarevića da se lečiš”, navodno je rekla Ana policajcu.

Znate li vi ko sam ja? Šta bre, vi hoćete? Mogu da kupim ceo Parking servis i vas ako hoću!”5 komentara

5 Comments

 1. SanjaS

  17/01/2015 at 12:12 pm

  ako je beba u opasnosti to je zbog lude mame… kad vec ima para nek nose auto, ima para za taxi, jednoj zeni trudnici ne prilici takvo ponasanje…

 2. ceca

  17/01/2015 at 1:15 pm

  koje pre*eravanje, doticna vazi za arogantnu i bahatu, kad je vec u drugom stanju, logicno je bilo da ne ulazi u konflikte, parkirala se na zabranjenoj povrsini, plati kaznu i cuti. Grozno je korisiti i medijski se disponirati na ovakav nacin

 3. Ti ili j

  17/01/2015 at 4:08 pm

  Bezobrazno. Nije mislila na bebu kad je pokušavala nasilno da odveze auto i pri tome ga oštetila. Trebalo bi ona da se vrati 10-12 godina unazad jer je očigledno zaboravila odakle je došla i kako je lepo biti pristojan, poštovati pravila i gradski saobraćaj a ne biti pokondirena tikva

 4. Bljuc

  17/01/2015 at 10:23 pm

  Kako bi ja tebe zeno naplejala kao nekada u stara vremena šibu pa po zadnjici…i ja sam cuvala trudnoću i Bogu hvala opet je čuvam i nikada mi nije padalo na pamet da se svadjam ni sa ukućanima a kamoli na ulici ni sa ovim ni sa onim…trebalo bi da znas u svojim godinama šta je ono sveto i prioritet…i sad jos tu nesto trt mrt priču valjaš….zemljo otvori se…..

 5. Sunny

  18/01/2015 at 12:52 am

  Ako ko treba brine o bebi to je valjda majka a ne parking servis, policija i svi koji se usude umišljenom egicentriku stati na put. Da si mislila na dete ne bi pravila idiota od sebe jer bebi ŠTETI STRES A NE KAZNA ZA OARKIRANJE!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top