Prati nas

Brad Pitt uzvraća: Angelina manipuliše medijima

Bizarno

Brad Pitt uzvraća: Angelina manipuliše medijima

Brad Pitt odbacio je optužbe da nije plaćao alimentaciju za decu i optužio je bivšu suprugu Angelinu Jolie da manipuliše medijima.

U poslednjoj rundi međusobnih optužbi para nekada poznatog kao Branđelina, Pitovi advokati kažu da je glumac od razlaza 2016. platio više od 1,3 miliona dolara za račune koje su napravili glumca i njihovo šestoro dece.

U dokumentima podnesenima sudu u Los Anđelesu stoji da je Pitt osim toga pozajmio Angelini osam miliona dolara za kupovinu kuće u kojoj sada živi.

Advokatica Angeline Jolie optužila je u utorak glumca da nije platio nikakvu ”značajnu” alimentaciju u prethodnih godinu i po dana. Pitovi advokati, međutim, kažu da su te optužbe “loši pokušaji manipulacije medijima”.

Par ima šestero dece, uključujući troje usvojenih, starosti od 10 do 17 godina. Angelina je zatražila puno starateljstvo nad decom nakon podnošenja zahteva za razvod braka. U junu je sud naredio Angelini da Pittau omogući više vremena s decom ili će u suprotnom izgubiti primarno starateljstvo.

Nekada glamurozni holivudski par razišao se pre 18 meseci, ali sud tek treba da utvrdi uslove razvoda.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top