Prati nas

Britanci u šoku zbog nastupa ovog pevača!

Šokantno

Britanci u šoku zbog nastupa ovog pevača!

Šokirao publiku (Foto: Instagram)

Jason Derulo održao je nastup na V Festivalu, u popodnevnim satima, koji je šokirao njegove fanove.

Međutim, nisu eksplicitni tekstovi njegovih popularnih numera bili ti koji su iznenadili publiku. Naime, njegove plesačice su bile te koje su ‘ukrale šou’. Obučene u kratke crne šorceve sa providnom mrežom, seksi igračice su zavodljivo tverkovale ispred zvezde, pokazujući možda i više nego što je trebalo.

“Bilo je veoma neukusno za publiku u kojoj je bilo i dece od 12 godina koja su to gledala.” izjavio je očevidac za Essex Live.

Neki od fanova su pevačev nastup nazvali ‘uvredljivim’, smatrajući da je trebao da se održi nešto kasnije u toku dana.

Dvadesetšestogodišnji pevač navodno je okončao vezu sa Daphne Joy, dvadesetdevetogodišnjim modelom, i majkom 50 Cent-ovog trogodišnjeg sina Sire Jacksona.

Derulo i Daphne su prvi put bili povezani još novembra prošle godine, kada je manekenka poricala glasine o njihovom zabavljanju, da bi par nedugo zatim javno priznao da su u romantičnom odnosu, što je šokiralo Fifty Centa.

U međuvremenu, Jason je izjavio da ga fascinira to što privlači nešto starije žene, koje pokušavaju da ga zavedu pevajući njegovu pesmu ‘Wiggle’. Ipak, R&B zvezda ističe da ga privlače devojke sa kojima može da ima ‘inteligentnu konverzaciju’:

“Volim kada je neko otvoren, i spreman da proba nove stvari” rekao je Derulo, dodajući da bi voleo da upozna svoju idealnu ženu putem Tindera, ali pod uslovom da se napravi vrezija ‘samo za poznate ličnosti’: “Društvene mreže i veze su zajedno jedan novi talas. Voleo bih da se pridružim tome da nije toliko nepredvidivo. Možda kada bi napravili verziju Tindera koja je samo za slavne ličnosti, onda bih verovatno probao” iskren je Jason.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Lorka

  22/08/2017 at 7:51 pm

  On inace izgleda perverzno i tu nema sta vise da se kaze sem da momak uziva u zivotu…

 2. Daisy Duvall

  24/08/2017 at 9:31 am

  “zbog ovog pevaca” ko da je on neki anonimus. curios text.
  btw. dobro jutro. on je sa ovom raskinuo vec prosle godine.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top