Prati nas

Brutalno pretučen i opljačkan folk pevač!

Šokantno

Brutalno pretučen i opljačkan folk pevač!

Pevač žrtva lopova i nasilnika ( foto: Kurir )

Pevač žrtva lopova i nasilnika (foto: Kurir)

Radiša Trajković, poznatiji po scenskom imenu Đani, pretučen je i opljačkan od strane dva nepoznata počinioca.

Folk pevač je, prema saznanjima Kurira, izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2 000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe. Neimenovani izvor je za ovaj dnevni list otkrio da pevač zbog otoka jedva vidi na jedno oko, te da su mu lekari utvrdili teške telesne povrede, ali da slučaj još uvek nije prijavio policiji.

“Neki momci su mi napravili sačekušu i prebili me kao vola. Nisam podneo krivičnu prijavu protiv njih, što ne znači da neću. Ovo mi se prvi put desilo, a nadam se i poslednji”, kratko je izjavio Đani.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lungo mare

  25. 12. 2014. at 23:02

  Prebili ga a on se još buni.
  Ma šta se budiš čovječe,dobro si i prošao.
  Evo nedavno si kupio čuku od 22.000 eu….i šta da su ti tog popalili, sad bi tu jaukao kao malo dete….aauuuu….ajmeee…ajmeee majko moja…kuku meni što mi gamad napravi.
  Radiša ćuti, dobro je, malo su te po rebrima i to nije tako opasno.Ajde mi reci…. šta da si bio u Idiji, tamo za 22.000 eu odsjeku ruku.
  Ćuti sve je dobro prošlo a drugi put se ne hvali koliko si nešto platio.Neka si ti nama živ i zdrav,malo ćeš neko vrijeme teže disati…a je*iga dobro je….dobro,sve pod kontrolom.

 2. Anna

  26. 12. 2014. at 14:42

  Kakav je – da je, sam je zaradio. Nekom moze da se svidja to sto peva ili ne, ali nema niko pravo nikog da mlati …… niti njega, niti bilo kojeg drugog gradjanina ove zemlje.

 3. ona

  26. 12. 2014. at 15:15

  Pa kada se hvali koliko vredan sat ima…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top