Prati nas

Da li je ova fotka konačni dokaz da je Kylie Jenner uvećala grudi?

Bizarno

Da li je ova fotka konačni dokaz da je Kylie Jenner uvećala grudi?

Da li je Kylie uvećala grudi? (foto: Instagram/kyliejenner)

Da li je Kylie uvećala grudi? (foto: Instagram/kyliejenner)

Kada je 2007. godine počeo da se prikazuje rijaliti U korak sa Kardashianovima, Kylie Jenner je bila mlada, normalna devojčica, iako je njena porodica imala slavu i bogatstvo.

Danas je sve samo ne normalna tinejdžerka. I po izgledu i po životu. A nedavna fotografija rijaliti zvezde još jednom je pokrenula lavinu komentara i mnogima bila zapravo konačni dokaz i priznanje da je plastična hirurgija umogome zaslužna za transformaciju Jennerove.

Vlasnica megauspešne kozmetičke linije nedavno je za časopis Flaunt pozirala kao prava Barbika, sa plastinstom perikom, u malom crop topu i roze Juicy plišanoj trenerki. Ali kada je postavila fotku na Instagram, ispod bele majice naziralo se nešto za šta su fanovi bili ubeđeni da je ožiljak od operacije grudi. Drugima je pak vertikalna linija na telu ništa drugo do senka.

Časopis Allure čak je konsultovao i plastičnog hirurga Davida Schafera koji je dao svoj sud o tome da li je ovo dokaz uvećanja grudi Jennerove. On je zaključio da je Kylie veoma moguće išla na operaciju grudi, ali je za liniju na njenom telu rekao da je najverovatnije senka.2 komentara

2 Comments

  1. G.W

    14/05/2017 at 3:43 pm

    Hahahahahahhahahahahhababa daaa, ejj sigurno KAJLI DZENER je ugradila silikone praistorijskom metodom i napravila sebi oziljak i slikala ga, eto… Preeeeglup clanak, preglup.

  2. Silva

    14/05/2017 at 4:52 pm

    Ja ne razumem da li stvarno jos uvek neko veruje da nije radila. Da li se ijednoj zeni du*e prirodno moze povecati za 3 broja, i dekolte, pritom se ne goji? Doduse po meni je uvek telo imala dobro, videla se fina gradja, ali oblina je slabo imala, zadnjica skoro ravna, grudi skromno, ali imala je sire kukove i zenstvenu gradju tj. potencijal da se doradi i bude bomba zgodna. Glava je bila najgora kod nje, tu je najvise bilo posla. Sad izgleda solidno. Opet je Kim mnogo lepsa, i Kortni, to su prirodno lepe zene i nijedna plastika ne moze napraviti takav izgled ako nemas predispozicije. Ali Kajli sad izgleda pristojno i bas je zgodna. Kukovi su joj se jos prosirili, i tu je nesto radjeno da bi moglo da izdrzi toliki tur … Kortni mi je druga najzgodnija sestra imajuci u vidu tolike porodjaje i da se blizi 40-oj, za njom Kendal.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top