Prati nas

Danny Masterson optužen za silovanja pod uticajem sajentološke crkve

Šokantno

Danny Masterson optužen za silovanja pod uticajem sajentološke crkve

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nakon što je optužen da je seksualno zlostavljao tri žene, Danny Masterson je porekao da je bio upleten u bilo kakve sumnjive radnje i dodao da su lažne optužbe potekle od Leah Remini, koja je ohrabrila jednu od žena da glumca prijavi policiji i da imaju veze sa njegovom otvorenom posvećenošću sajentologiji.

“Losanđeleska policija sprovodi istragu koja se tiče glumca Dannyja Mastersona. Tri žene su istupile i otkrile da su bile seksualno zlostavljane od strane Mastersona tokom početka 2000-ih”, saopštio je predstavnik odeljenja za seksualne napade losanđeleske policije za E!News.

Na svom sajentološkom blogu, Tony Ortega je obelodanio da su sve tri navodne žrtve u vreme napada bile članice Sajentološke crkve, kao i sam glumac. Takođe, postavio je i kopije policijskih izveštaja, čija autentičnost nije potvrđena, a u kojima piše da je prva žrtva bila u romantičnoj vezi sa Dannyjem šest godina i da je 2001. godine nad njom izvršio bludne radnje dok je spavala, pa se smejao tome kada se probudila.

Dalje piše da se ona obratila Leah Remini, bivšoj članici Sajentološke crkve, čija je serija Leah Remini: Scientology and the Aftermath debitovala prošle godine i da ju je glumica savetovala da prijavi napasnika.

Glumac sumnja da je Leah zakuvala skandal (foto: WENN)

Glumac sumnja da je Leah zakuvala skandal (foto: WENN)

“Sudeći po priči koja se nalazi na anti-sajentološkom blogu, ove lažne optužbe su smišljene kako bi se povećala popularnost anti-sajentološke serije Leah Remini, budući da je žrtva našla za shodno da progovori tek nakon što se povezala sa glumicom. Navodni incident se zbio usred njihove 6-godišnje veze, nakon čega je ona nastavila da mu bude devojka. Takođe, ona je tokom njihove duge veze iznela brojne tvrdnje da je prethodno silovana od strane najmanje tri poznata glumca i muzičara. Kada je Denny okončao vezu, nastavila je da ga progoni, pa je čak i pretila njegovoj supruzi Bijou Phillips da će je prebiti  ako ga ne ostavi”, izjavio je Mastersonov predstavnik za javnost.

Blog kaže da je druga žrtva već podnela prijavu protiv glumca 2004. godine, ali su optužbe odbačene jer su svedočenja, među kojima se našlo i jedno od Dannyjevog predstavnika za javnost, bila kontradiktorna priči tužiteljke. U tom izveštaju piše da se napad desio 2003. godine, kada je bila seksualno napastvovana od strane Mastersona dok je spavala, da se tokom napada probudila i počela da se bori sa njim, ali ju je on davio dok nije ostala bez svesti. Nakon što je prva žrtva podnela prijavu, ponovo je otvoren i ovaj prethodno zatvoreni slučaj.

Na blogu se takođe može pročitati i da je prva žrtva nedavno saznala za drugu, a zatim i treću ženu koje su se nalazile u istim stuacijama, kao i da su joj tada predstavnici Sajentološke crkve pretili da će, ako ikada pokuša da kaže išta o napadu policiji ili bilo kome, biti obeležena kao ‘nepoželjna’ i da će izgubiti sve što ima.

Nijedna od žrtava nije komentarisala izveštaje koji su se pojavili na blogu, niti je podignuta bilo kakva optužnica protiv junaka serije Vesele sedamdesete, koji je ponovo udružio snage sa bivšim kolegom Ashtonom Kutcherom na novoj seriji The Ranch.

We thank you very much for watching @theranchnetflix Photo by @mishavladimirskiy @gopro

Објава коју дели dannymasterson (@dannymasterson) дана


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top