Prati nas

Darko Lazić ima maniju gonjenja: boji se da mu svi rade o glavi

Šokantno

Darko Lazić ima maniju gonjenja: boji se da mu svi rade o glavi

Darko Lazić trenutno se oporavlja od problema izazvanih saobraćajnom nesrećom, ali izgleda da je oboleo od manije gonjenja.

Izvor blizak porodici je za Alo otkrio da su roditelji najpre mislili da je reč o prolaznoj fazi, te su sa njim vodili svakodnevne razgovore ne bi li mu izbacili crne misli iz glave.

“On je ubeđen da mu svi rade o glavi, da žele da ga gurnu u propast, unište ga… Ne veruje da bilo ko želi da mu pomogne i sumnja u svačiju dobronamernost. Sve to je povezano i s apstinencijom od opijata, ali i s dugovima prema zelenašima, koji ga ne ostavljaju na miru ni u ovakvoj situaciji,” kaže anonimni izvor i dodaje:

“Darko je prvo mislio da mu je i saobraćajna nezgoda podmetnuta i da je neko želeo da ga ubije. Taman kad smo uspeli, ili bar mislimo da jesmo, da mu objasnimo da je to bio nesrećan slučaj i da niko drugi sem njega samog nema veze sa tim, počeo je s drugim paranojama. Opterećen je i time kako ga ljudi doživljavaju nakon nezgode, ali i svih tekstova o njemu koji se tiču njegovih poroka… Ubeđen je da ga svi ogovaraju i omalovažavaju. Da protiv njega spletkare i rovare.”

View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Nakon što je Darkova majka objasnila lekarima kakve misli more njenog sina, oni su u tome prepoznali psihički poremećaj i povezali ga sa strahovima koje Darko očigledno već ima, pa su ga posavetovali da kontaktira s dobrim psihijatrom:.

“Branka će angažovati psihologa, psihijatra… koga god bude trebalo, samo da Darko dobro bude kao pre.”


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top
Overlay