Prati nas

Emina Jahović opet o razvodu: Kome idu jahta, mlaznjak i nekretnine?

Bizarno

Emina Jahović opet o razvodu: Kome idu jahta, mlaznjak i nekretnine?

Hoće li pevačica izgubiti starateljstvo nad decom, kao što spekulišu turski mediji?

Jedna od tema od kojih mediji ne odustaju je razvod pevačice Emine Jahović od turske zvezde Mustafe Sandala. A iako je pevačica sama potvrdila da je njihovom braku došao kraj i naglasila da o tome više neće pričati sada je ponovo progovorila na tu temu.

“Smatram da čovek treba da ostane u braku ili vezi sve dok je srećan. Kada osećaj sreće prestane, mislim da je vreme da se krene dalje. Razvod svakome može da se desi”, izjavila je Jahovićeva koja je pre mesec dana obelodanila istinu o razvodu sa Mustafom.

“Nakon četrnaest godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja doneli smo odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka niti je nagla, ali je uzajamna. Nakon dugih i otvorenih razgovora, zaključili smo da se naša iskrena i velika ljubav s godinama ugasila. Iako živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će tako biti i s njegove strane. Naša najveća misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu. U toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti bilo šta da nas skrene”, navela je tada pevačica

I dok turski mediji spekulišu da će Mustafa Emini uzeti starateljstvo nad decom, kao i da će ona biti ta koja će plaćati alimentaciju, pitanje je šta je zaista istina.

S druge strane, srpski mediji naglašavaju da će Emina biti ta kojoj ostaju i deca, vila sa dva bazena, golf terenom, teretanom, muzičkim studiom i prelepim pogledom na Istanbul. Vrednost kuće procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Tu je i zajednička ušteđevina koja broji milione dolara, ali i nekoliko nekretnina, vikendica, kao i jahta i mlaznjak. (Svet.rs)loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Roxy

    21. 03. 2018. at 20:06

    Ostace joj samo, i SAMO ono sto je u predbracnom ugovoru dogovoreno. Sam momenat razvoda, specificno vrem, to potvrdjuje. Sve ostalo su spekulacije.

  2. k

    23. 03. 2018. at 03:54

    Njemu prete da ce mu oduzeti sve zbog nekih nelegalnih aktivnosti, i bas se sad razvode i on njoj ve prepisuje…hmmm

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top