Prati nas

Emina Jahović vraća se u Novi Pazar?

Bizarno

Emina Jahović vraća se u Novi Pazar?

U moru novih tračeva o pevačici, pojavio se ovaj da se vraća u grad u kome je rođena.

Emina Jahović vratiće se životu u Srbiji, nakon što se razvod od Mustafe Sandala privede kraju. Pevačica ne može da podnese pritisak turskih medija, koji je iz dana u dan sve jači i jači.

Jahovićeva će se, navodno, vratiti u porodičnu kuću u Novom Pazaru, koju je pre nekoliko godina renovirala, a u kojoj trenutno žive njeni roditelji. Podsetimo, ovo je i kuća zbog kojih su je turski mediji uzeli na zub: oni tvrde da je u nju uložila više od 700.000 evra – Mustafinih.

“Emina se trudi da bude nasmejana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s decom ovde, ali odlaziće redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima sa Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovde brzo dosaditi,” tvrdi jedan pevačicin komšija iz Pazara.

Sa druge strane, pre nekoliko dana pojavila informacija da Mustafi jako smeta to što njegovi sinovi sve češće pričaju srpski. “Odlepio je kada ih je čuo. Rekao je Emini da neće dozvoliti da mu naslednici bidu Srbi i naredio joj da sa decom priča samo na turskom”, rekao je izvor za Hit i dodao da je svađa počela kada je Emina odbila zahtev.

Mustafi navodno smeta i to što deca vole da borave u Srbiji, tj. kod bake  u Novom Pazaru. “Kada su bili prošli put nisu hteli da se vrate u Istanbul. Mustafa ih je izgrdio kada su se vratili, a Emini je počelo da prebacuje da otuđuje decu od njega i njegove zemlje”, otkriva izbor. 


4 komentara

4 Comments

 1. Ljuba

  16. 03. 2018. at 23:20

  Lesi se vraca kuci.

 2. lulu

  17. 03. 2018. at 06:17

  Ma najbolje da se vraća u Novi Pazar. Ostavite ženu na miru.

 3. Bina

  17. 03. 2018. at 08:33

  Ko visoko leti nisko pada.

 4. ooops

  17. 03. 2018. at 14:35

  Kad bi se vracala vratila bi se u Beograd. Ni obicni gradjani se posle studija/posla ne vracaju u rodno mesto a ce to da uradi Emina Jahovic koju prate mediji i cije sve kolege zive u Beogradu dajte molim vas. Ovo za Mustafu verovatno nije tacno. Ne verujem da Emina sebe smatra Srpkinjom pa da joj deca budu Srbi a Mustafa je znao koga zeni

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top