Prati nas

Glumac optužen za seksualno zlostavljanje pa pronađen mrtav

Šokantno

Glumac optužen za seksualno zlostavljanje pa pronađen mrtav

Glumice i studentkinje tvrdile da ih je zlostavljao.

Južnokorejski glumac Jo Min Ki kojeg je desetak koleginica glumica i studentkinja kojima je predavao optužilo za seksualno zlostavljanje, pronađen je mrtav u podzemnoj garaži u Seulu.

Kako je policija potvrdila glumac je počinio samoubistvo i to tri dana pre nego je policija trebalo da ga ispita o optužbama o seksualnom zlostavljanju.

S obzirom na činjenicu da su većina njegovih žrtvi bile studentkinje, kada se za zlostavljanje saznalo, on je otpušten sa fakulteta na kome je bio redovan profesor. Pored profesorskog posla, on se pojavljivao u mnogim serijama i filmovima, uključujući i blokbaster iz 2013. godine, Advokat.

Kod glumca je pronađeno i oproštajno pismo u kojem se ispričava žrtvama, ali i objašnjava kako je sve vreme živeo sa grižom savesti. “Sve je moja krivica, moj zločin. Kukavički sam odbijao da priznam da imam problem. Sramim se i žao mi je. Izvinjavam vam se i nadam se da ću ovako moći da se pokajem za sve loše što sam uradio,” napisao je u pismu koje su medijima u vidu saopštenja poslali njegovi zastupnici.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top
Overlay