Prati nas

Halle Berry tuži bivšeg muža jer je promenio boju kose njihove ćerke!

Bizarno

Halle Berry tuži bivšeg muža jer je promenio boju kose njihove ćerke!

Halle je zabrinuta za svoju ćerku (foto: Facebook)

Halle je zabrinuta za svoju ćerku (foto: UsWeekly)

Nakon niza neugodnih situacija koje je lepa oskarovka Halle Berry imala sa bivšim mužem Gabrielom Aubriyem, na redu je još jedna koja će se rešiti na sudu.

Halle je tužila Gabriela jer je bez njenog odobrenja promenio boju kose njihove ćerke. Iako ovaj bivši par deli starateljstvo, ne dele i iste načine vaspitanja deteta.

Zabrinuta zbog poruke koju bivši muž šalje njihovoj ćerki Nahli, oskarovka brine da će devojčica pomisliti da nije dovoljno lepa što bi kasnije moglo da se odrazi na njeno samopouzdanje.

Tužba protiv Gabriela je podignuta tek nakon što je Halle odnela pramen kose Nahle na testiranje, jer je primetila da devojčica ima sve svetliju kosu. Čini se da je ovo jedini način da Halle reši problem sa bivšim mužem, jer je još uvek besna što mu plaća mesečnu alimentaciju od 16.000 dolara, za koju je tražila sudsko smanjenje, jer ne želi da ga izdržava.2 komentara

2 Comments

  1. Dušan

    27/11/2014 at 12:26 pm

    Apsolutno je upravo. Farbati kosu tako malom djetetu je stvarno idiotski.

  2. djina

    27/11/2014 at 2:04 pm

    Ne znam uopste kakva je to presuda, zdrav, prva, sposoban da radi i zaradjuje, ovo je tako povrsno da je to nevjerovatno, mislim cemu sluze ti predbracni ugovori i kad je rijec o muskarcima i zenama. Toliki je broj muskaraca koji bez ikakve potrebe daju ogromne sume novca bivsim zenama, neke alimentacije i slicno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top