Prati nas

“Imala sam seks između dva vagona voza!”

Bizarno

“Imala sam seks između dva vagona voza!”

zoe saldana

Šokirala svojim priznanjem!

Čuli smo za najrazličitija mesta gde se može voditi ljubav, ipak ova glumica nas je šokirala svojim iskustvom, jer je kako sama priznaje imala seks između dva vagona voza!

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, kada je upitana da otkrije koje je to najluđe mesto gde je vodila ljubav, zvezda filma Avatar Zoe Saldana prvo nije želela da otkrije, ali je na kraju popustila. I sve šokirala svojim odgovorom!

“Postoji voz koji ide od ostrva Koni do centra Njujorka, i to smo uradili između dva vagona. Bilo je to poprilično “geto” iskustvo”, kaže obično vrlo uzdržana glumica i dodaje da to nije ništa čudno, jer je ona pomalo geto devojka, obzirom da je odrasla u Kvinsu.

Ipak pokušala je da šarmantno ubedi slušaoce da je to njena prošlost, a da je sada “dama od glave do pete”.

Hmmm, da li da joj verujemo? :)

Redakcija Tracara.com

 


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. mrvica

  10. 05. 2014. at 19:32

  i sta je ovde sok??? sta vise bas je kreativno i uzbudljivo, a i kapiram da je bila mlada.. to sto je holivudska zvezda…who cares? Zena ko i svaka druga i to je ne cini manjom damom, jer i dame imaju fantazije i pravo na seksualnost

 2. pifi

  14. 05. 2014. at 22:48

  I to verovatno s nekim crncem, boli je uvo :D

 3. Hallum

  18. 07. 2014. at 05:12

  Simply want to declare ones report is just as awesome. Your clearness for your upload is definitely good so i can certainly think you’re a pro about this subject. Great using your authorisation i want to to snatch a person’s feed to settle current using approaching close to next to write-up. Thanks a lot a thousand and be sure to keep up a enjoyable perform.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top