Prati nas

Jennifer Aniston i Brad Pitt zajedno očekuju dete?

Bizarno

Jennifer Aniston i Brad Pitt zajedno očekuju dete?

Glumica je bila jako besna i povređena nakon lažnih tvrdnji!

Javnost je bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošle nedelje, a na kojima piše da je Jennifer Aniston u drugom stanju i da nosi dete Brad Pitta! 

US magazin je tvrdio da se glumica i glumac useljavaju zajedno i da uskoro očekuju dete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Jennifer. Dok su fanovi bili u šoku, menadžeri dveju zvezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vest jako pogodila!

Nije mogla da veruje da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povređena. Bila je u šoku kada je videla tu naslovnicu” , tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku sa Bradom gotovo pet godina.  “Navikla je da čita razne gluposti o sebi u američkoj štampi, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog utrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla da veruje da se bilo ko osmelio da iznese takve laži.”

Magazin je pored fotografije napisao da su Jennifer i Brad oduvek želeli zajedničko dete i nikada nisu odustali od te ideje i da su navodno, jako srećni jer se to konačno dešava.

Hvalila se prijateljima da je trudna i svi jedna čekaju da vide njihovu bebu” , tvrdi magazin. Bradov menadžer se takođe oglasio povodom ovih tvrdnji i dodao da su one “lažne” i “neosnovane”.

Sasvim je jasno da je ovo nizak udarac magazina koji se osvrnuo na nedavne izjave popularne glumice koja je govorila o svojim problemima da ostane u drugom stanju sa Justinom Thereuxom. 

Justin i Jennifer razišli su se početom godine, a glumica je sredinom avgusta progovorila o njihovom raskidu i netačnim informacijama koje su to ispratile.

“Sve što se piše je prilično ludo. Pogrešno je shvatanje da “Jen ne može da zadrži muškarca” ili “Jen ne želi da ima bebu zbog toga što je sebična i posvećena karijeri.” Ili da sam tužna i slomljena. Pre svega, uz dužno poštovanje, nisam slomljena,” rekla je ona u intervjuu za magazin InStyle na čijoj se septembarskoj naslovnici našla.

Žene su pod pritiskom da budu majke, a ako nisu smatraju se oštećenom robom. Možda moja svrha na ovoj planeti nije da napravim novi život. Možda mi je suđeno da uradim neke druge stvari?” zapitala se ona.

Pomenuta glumica proslavlja svoj pedeseti rođendan za dva meseca, a obzirom da ona i njen bivši suprug ponovo komuniciraju i u prijateljskim su odnosima, Jennifer je odlučila da ga pozove na svoje rođendansko slavlje.

To međutim ne znači da su oni ponovo zajedno” , tvrdi izvor. “Istina je da su ponovo u dobrim odnosima ali je prošlo puno vremena od tada i Jennifer je iskreno žao jer su se stvari završile na način na koji su se završile. On je bio ljubav njenog života i zaista su jako pokušavali da dobiju decu. Ne možete krivite Jennifer jer je uznemirena zbog naslovnih strana.”


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top