Prati nas

Keba Severini nakon nagih fotografija poručio: Super su ti slike, savršeno izgledaš

Vesti

Keba Severini nakon nagih fotografija poručio: Super su ti slike, savršeno izgledaš

”Izgledaš kao boginja”

Afera procurelih fotografija Severine Kojić i dalje drži pažnju šire javnosti. Brojne ličnosti su iznele svoje mišljenje o skandalu koji trese region, a Dragan Kojić Keba je svojoj snajki tim povodom poručio da su joj fotografije odlične.

Naime, pevač je želeo da oraspoloži svoju snajku, jer mu je Igor rekao da je Seve strašno potrešena, zbog čega joj je pohvalio fotke.

”Keba je veoma blizak sa snajkom Severinom. Znao je da će se ona živa pojesti zbog nove po*no afere u kojoj se našla. Odmah ju je pozvao, Keba je dobar svekar, nije želeo da je osuđuje, već joj je rekao da je cela porodica Kojić uz nju. Onda je razgovor okrenuo na šalu i izgovorio rečenicu koja je Severini izmamila osmeh: “Snajka, što se, bre, nerviraš?! Super su ti slike, izgledaš kao boginja! Znaš šta bi žene dale da izgledaju kao ti?! Baš te briga ko je pustio fotke. Mogu samo da ti pljunu pod prozor”, rekao je izvor blizak porodici.

Kebi nije svejedno što cela nacija gleda njegovu snajku golu, ali je shvatio da nema ništa od kukanja i nerviranja. Odlučio je da je ohrabri, kako Seve ne bi ponovo pala u depresiju kao pre 14 godina. S druge strane, Kojić se boji kako će njegov sin sve ovo podneti.

‘’Igor se za sada drži, ali je svestan da nije mala stvar da mu svi gledaju golu ženu. Keba je zbog svega toga u haosu, ali nijednog trenutka ništa loše nije rekao, već oboma daje vetar u leđa. Keba je svestan da će i njega ljudi prozivati zbog snajkinog po*no-skandala, ali je spreman na to’’, završava priču izvor za Informer.
2 komentara

2 Comments

  1. Jelena

    23. 08. 2018. at 18:48

    Boginja, koja drži prste u mindži!!!??? Ko je tu lud???

  2. Alexis Carrington Colby

    24. 08. 2018. at 01:03

    Kad procitam ove komentare ovih sto se ponasaju kao da ni samu sebe ne smeju u ogledalu da pogledaju bez odece zapitam se da li je moguce da 21.vek jos uvek nije stigao u sve krajeve sveta. Severina, i bilo koja druga lepa zena treba da pokazuje svoje nago telo. To jedino moze da smeta onima koji se stide svog ili onima koji se stide priznanja da im se to ipak svidja. U oba slucaja dobronamerno preporucujem psihoterapiju kao put izlecenja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top